Σάββατο, 20/04/2024 | 00:02

Αναφορά του Κώστα Μπάρκα για έμμεσο αποκλεισμό των Πολύτεκνων από το “Τουρισμός για όλους”

511 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/07/2022, 10:54 πμ | 0 σχόλια

Κώστας Μπάρκας: Αναφορά στη Βουλή για τον έμμεσο αποκλεισμό των πολύτεκνων οικογενειών από το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2022»

Αναφορά στους συναρμόδιους Υπουργούς κατέθεσε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας, Κώστας Μπάρκας για τον έμμεσο αποκλεισμό των πολύτεκνων οικογενειών από τα προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού, όπως το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους». Η Αναφορά βασίζεται σε σχετική Επιστολή της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ).
Όπως επισημαίνεται στην Αναφορά του κ. Μπάρκα, τα προστατευόμενα μέλη δεν λαμβάνονται υπόψη, ενώ είχε ήδη επισημανθεί και ήταν σε γνώση της κυβέρνησης, πως χιλιάδες οικογένειες, μέσα στις οποίες και οι τρίτεκνες, έχουν μείνει εκτός προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού. Δεν υπήρξε, από πλευράς κυβέρνησης, καμία πρόνοια για την εφαρμογή στοχευμένων προγραμμάτων για τις πολύτεκνες οικογένειες, που να καλύπτουν το δικαίωμα και την ανάγκη μας για διακοπές (μεταφορές, εστίαση , διαμονή).
Ακολουθεί αναλυτικά η κατατεθείσα Αναφορά:

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων
ΑΝΑΦΟΡΑ
Για τους κ.κ. Υπουργούς
– Ανάπτυξης και Επενδύσεων
– Τουρισμού

Θέμα: «Απαράδεκτος ο έμμεσος αποκλεισμός των οικογενειών με τρία τέκνα από το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2022» »

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μπάρκας Κωνσταντίνος καταθέτει προς τους κ.κ. Υπουργούς Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Τουρισμού, τη με Αριθμό Πρωτοκόλλου 153/13-07-2022 Επιστολή της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με τρία Τέκνα Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ), με την οποία εκφράζεται η έντονη διαμαρτυρία για τον έμμεσο αποκλεισμό των οικογενειών με τρία τέκνα από το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους». Όπως αναφέρεται στην Επιστολή, τα προστατευόμενα μέλη δεν λαμβάνονται υπόψη, ενώ είχε ήδη επισημανθεί και ήταν σε γνώση της κυβέρνησης, πως χιλιάδες οικογένειες, μέσα στις οποίες και οι τρίτεκνες, έχουν μείνει εκτός προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού.
Επισυνάπτεται η Επιστολή της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με τρία Τέκνα Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ). Παρακαλούμε για την άμεση εξέταση της Επιστολής, για την απάντηση και τις σχετικές σας ενέργειες, καθώς και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Αθήνα 18.07.2022

Ο καταθέτων Βουλευτής

Μπάρκας Κωνσταντίνος

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα