Τετάρτη, 24/04/2024 | 07:28

Τόσα χρόνια γράφαμε για το συντριβάνι της Πλατείας Ανδρούτσου! Επιτέλους! Μπράβο στο Δήμο!

911 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/06/2022, 9:26 μμ | 0 σχόλια

 

Είχε στεγνώσει το μελάνι μας, να γράφουμε και να ξαναγράφουμε για χρόνια για το συντριβάνι της πλατείας Ανδρούτσου, το οποίο για μεγάλο χρονικό διάστημα το είχαν… χωρίς (!;) νερό!

Τελικά οι προηγούμενοι στο δήμο, κάποια στιγμή, κατάφεραν να βάλουν… νερό! αυτή κι αν είναι πρωτοτυπία, συντριβάνι με νερό!  Έγραφα και στην έντυπη και στη διαδικτυακή ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση ότι θυμάμαι τον εαυτό μου, να απολαμβάνει τους χρωματισμούς που άλλαζε το συντριβάνι της πλατείας Ανδρούτσου. Τι το έγραφα, τι δεν το έγραφα, ένα και το αυτό, μηδέν εις το πηλίκον για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Πέρα από τα γραπτά, σταματούσα στον δρόμο και αιρετούς της προηγούμενης δημοτικής αρχής: “Βρε παιδιά, κάντε κάτι να αποκτήσει το συντριβάνι της πλατείας Ανδρούτσου κάτι από την παλιά του Αίγλη και τους υπέροχους χρωματισμούς που είχε”  τους έλεγα και με κοιτούσαν σαν… εξωγήινο. “Να, χρειάζεται, ένας μηχανισμός και είναι δύσκολο” αυτά μου έλεγαν και με έπιανε απογοήτευση και απελπισία.

Δηλαδή τώρα που η σημερινή δημοτική αρχή Πρέβεζας και ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος το έκαναν, δεν θα πούμε μπράβο; Ένα μόνο; Πολλά μπράβο στον δήμαρχο και τη Δημοτική αρχή Πρέβεζας.

Λεπτομέρεια το συντριβάνι; Μια λεπτομέρεια που όμως για μια δεκαετία και… βάλε,  δεν είχε λυθεί αγαπητοί μου αναγνώστες και αγαπητές μου αναγνώστριες.

Και επίσης, οι λεπτομέρειες στη ζωή είναι σε πολλές των περιπτώσεων, αυτές που συνθέτουν τεράστια νοήματα.

Και πάλι μπράβο, έγινε πιο όμορφη και πιο εντυπωσιακά φωτεινή η πλατεία Ανδρούτσου!

Σπύρος Πλέουρας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα