Παρασκευή, 19/04/2024 | 08:29

Πρέβεζα: Το Καλοκαίρι και το Σαϊτάν Παζάρ είναι φίλοι αχώριστοι

747 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/06/2022, 8:54 μμ | 0 σχόλια

 

Μιλάμε για μια…25ετία περίπου παράδοσης, συνέπειας και συνέχειας στον χώρο της εστίασης. Στο ιστορικό γραφικό στενό της Πρέβεζας, το ομότιλο κατάστημα “Σαϊτάν Παζάρ” του Στάθη Γουρνάρη γράφει τη δική του ξεχωριστή ιστορία.

Και φέτος, μας φέρνει το καλοκαίρι πιο κοντά, γιατί το Σαϊτάν Παζάρ και το καλοκαίρι είναι φίλοι αχώριστοι, χρόνια τώρα.

Με τα “μυστήρια” φωτάκια, με τα χαμόγελα και τη φιλόξενη και φιλική διάθεση, με τις γαστρονομικές απολαύσεις από αυτό το γραφικό στενό της Πρέβεζας, το “Σαϊτάν Παζάρ” του Στάθη Γουρνάρη και της Μαρίνας, έχει ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. έκανε γνωστή την ύπραξή του, από  την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών που προσφέρει και μαζί έκανε πιο γνωστή και την Πρέβεζα.

Έρχονται οι τουρίστες και δε σταματάνε να φωτογραφίζουν και να φωτογραφίζονται στο Σαϊτάν Παζάρ και το ωραίο  είναι ότι τους ακούς να λένε: “Stathis”

τον ξέρουν καλά με το μικρό του όνομα.

Αλλά και εγχώριοι επισκέπτες από όλη την Ελλάδα που έχουν ζήσει μοναδικές στιγμές, γνωρίζουν το Σαϊτάν Παζάρ που χρόνια τώρα είναι BRAND NAME στο χώρο της εστίασης.

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, το Σαϊτάν Παζάρ μας φέρνει το καλοκαίρι πιο κοντά.

 

Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι  επισκέπτες έρχονται τρόπον τινά,  από την άλλη άκρη του κόσμου, για να απολαύσουν ξεχωριστές στιγμές  στο. ιστορικό στενό της Πρέβεζας.

Το “Σαϊτάν Παζάρ” έχει κίνηση, έχει ζωή, έχει θετική ενέργεια και πολύ καλοκαίρι!

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα