Τρίτη, 23/04/2024 | 10:22

Πρέβεζα-ΠΑΣΟΚ: Ανεξαρτησία-Λαϊκή Κυριαρχία: Νέος γραμματέας ο Σπύρος Κόκκαλης

931 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/06/2022, 9:34 μμ | 0 σχόλια

 

Από τον Τάκη τον Ντούσκα που υπήρξε γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ (στα χρόνια της Παντοδυναμίας του Κινήματος) και αργότερα εξελέγη βουλευτής, τον Χρήστο τον Αρβανίτη, τον Άκη τον Τσούτση, τον Σπύρο τον Κατσάνο και όλους όσοι στον βιοϊστορικό κύκλο του ΠΑΣΟΚ πέρασαν από τη θέση, ιστορική ημερομηνία για το κίνημα είναι η Τρίτη 21η Ιούνη.

Νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ εξελέγη ο Σπύρος Κόκκαλης ο οποίος σημειωτέον είχε πάρει σαρωτική πρωτιά στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ στο νομό Πρέβεζας, με διαφορά 150 ψήφων από τη δεύτερη.

Την Τρίτη 21η Ιουνίου έγινε απλά το… αυτονόητο, ο Σπύρος Κόκκαλης εξελέγη γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για ένα πρόσωπο βγαλμένο από το λαό για τον λαό, ένα πρόσωπο  που του ταιριάζει γάντι το ιστορικό και καθοριστικής ιστορικής σημασίας σύνθημα του ΠΑΣΟΚ: Ανεξαρτησία-Λαϊκή Κυριαρχία , ΛΑΟΣ-ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.

Σε αυτή τη διαδικασία κυριάρχησε ο λαός, ο λαός τίμησε με την ψήφο του τον Σπύρο Κόκκαλη και τον όρισε με διαφορά πρώτο για να αναλάβει τον νευραλγικό και μεγάλων απαιτήσεων ρόλο του γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εύχεται στον Σπύρο Κόκκαλη καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του και Σιδεροκέφαλος!

Η Νέα σύνθεση της νομαρχιακής επιτροπής Πρέβεζας του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής: Α Γραμματέας Σπύρος Κόκκαλης,
Β Γραμματέας Σύλβια Πήλιου.
Υπεύθυνος ΜΜΕ και Επικοινωνίας Βασίλης Λέντζος
Υπεύθυνος Οργανωτικού Τομέα: Θεόφιλος Κετίκογλου
Και μέλη της νομαρχιακής είναι
Γκορόγια Άννα
Κώτσης Μιχαήλ
Νόβας Γεώργιος
Ντάκουλας Κωνσταντίνος
Συγκούνα Χριστίνα

Σπύρος Πλέουρας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα