Σάββατο, 03/12/2022 | 08:09

Πρέβεζα: Μικροί και μεγάλοι φύτεψαν δέντρα και λουλούδια στο Βοτανικό Κήπο

681 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/06/2022, 2:20 μμ | 0 σχόλια
Μικροί και μεγάλοι φύτεψαν δέντρα και λουλούδια στο Βοτανικό Κήπο ενώνοντας τη δράση τους για την προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος
Μια δράση ευαισθητοποίησης και αγάπης για το περιβάλλον διοργάνωσαν το απόγευμα της Κυριακής (ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας για το Περιβάλλον) οι Σύλλογοι Γονέων του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου, του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και του 3ου Δημοτικού Σχολείο Πρέβεζας με την υποστήριξη του Δήμου.
Μικροί και μεγάλοι συναντήθηκαν στο Βοτανικό Κήπο όπου φύτεψαν δέντρα και λουλούδια ομορφαίνοντας το χώρο και παράλληλα στέλνοντας ένα μήνυμα για το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το πράσινο στο μέλλον του πλανήτη μας.
Στο Βοτανικό Κήπο βρέθηκαν γονείς, δάσκαλοι, μικροί και μεγαλύτεροι μαθητές καθώς και ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος μαζί με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου Γρηγόρη Κουμπή που φύτεψαν δέντρα δίνοντας την “εκκίνηση” της όμορφης αυτής δράσης.
Ο κ. Γεωργάκος ευχαρίστησε θερμά τους Συλλόγους Γονέων και τις διευθύνσεις των σχολείων, υπογραμμίζοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να εργαστούμε και να συνεργαστούμε για να παραδώσουμε έναν πλανήτη με καλύτερο περιβάλλον στις επόμενες γενιές.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα