Παρασκευή, 19/04/2024 | 13:47

Πρέβεζα : Ημερήσιο Συρρακιώτικο Πανηγύρι

610 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/06/2022, 6:40 πμ | 0 σχόλια

Μετά από 2 χρόνια απουσίας επιστρέφουμε με ένα παραδοσιακό ΗΜΕΡΗΣΙΟ πανηγύρι στα μέρη που γλεντούσαν οι πατεράδες και οι παππούδες μας. Με παρέα εξαιρετικούς μουσικούς και ερμηνευτές, κάτω από την σκιά των Αγίων Αποστόλων θα αναπολήσουμε, θα θυμηθούμε, και θα αποδώσουμε τιμή στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του Συρράκου, και παράλληλα θα δώσουμε χαρά μαζί με το πιο θερμό μας χειροκρότημα στους μικρούς μας χορευτές που συνεχίζουν την πλούσια παράδοσή μας.
Έτσι λοιπόν ο Σύνδεσμός μας διοργανώνει την Κυριακή 3 Ιουλίου με ώρα έναρξης 11:00 π.μ. ημερήσιο Συρρακιώτικο πανηγύρι στον χώρο των Αγίων Αποστόλων Περιοχής Αγίου Θωμά Πρέβεζας.
Το μουσικό κομμάτι έχει αναλάβει η εξαιρετική παραδοσιακή ορχήστρα του κλαρινίστα Βασίλη Παπαγεωργίου με τους Χρήστο Τζιτζιμίκα και Φώτη Παπαζήκο στο τραγούδι.
Παράλληλα θα εμφανιστούν και τμήματα χορού από τους μικρότερους κυρίως χορευτές μας, και όλη η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του Συρράκου.
Φυσικά θα υπάρχει πλούσια κάβα και εκλεκτά εδέσματα.
Σας περιμένουμε όλους σε ένα ..διαφορετικό Συρρακιώτικο Πανηγύρι με σεβασμό στην παράδοση και ελπίδα να παραμείνει άσβεστη η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά που μας άφησαν οι πρόγονοί μας!
Σας περιμένουμε όλους!!!

Το
Διοικητικό Συμβούλιο

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα