Τετάρτη, 24/04/2024 | 16:12

Πρέβεζα: Ενδιαφέρουσα εκδήλωση στο Σαϊτάν Παζάρ: “Γυναίκες στη χάση του Φεγγαριού”

1036 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/06/2022, 7:41 μμ | 0 σχόλια

 

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 20 Ιουνίου στο γραφικό Σαϊτάν Παζάρ στην Πρέβεζα, στο κατάστημα του Στάθη Γουρνάρη.

Σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον έγινε η παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Τσιάλτα “γυναίκες στη χάση του Φεγγαριού”.

Τη Δημοσιογράφο-συγγραφέα, προλόγισε ο γνωστός Καλλιτέχνης Διονύσης Ζάχος, ο οποίος αναφέρθηκε συνοπτικά σε πτυχές του βιβλίου που ξεκινούν από την κακοποίηση των γυναικών μέχρι πιο ευχάριστες καταστάσεις που βιώνουν στην καθημερινότητά τους οι γυναίκες.

Παίρνοντας το λόγο η Άννα Τσιάλτα αναφέρθηκε στο βιβλίο της ενώ σε είχε συζητήσεις με το κοινό που παραβρέθηκε στο Σαϊτάν Παζάρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Δήμο Πρέβεζας εκπροσώπησαν οι κυρίες  Γιώτα Γεωργάκου και Σέβη Κονταξή.

 

Αληθινές ιστορίες Γυναικών που μέσα από τα μάτια της Άννας που τις είδε, τις γνώρισε, τις άκουσε, μίλησαν , είδαν και αφουγκράστηκαν η μία την άλλη έρχονται στις σελίδες του βιβλίου αυτού.

Μέσα από τα μάτια των Ηρωίδων μας βλέπουμε όλα όσα συμβαίνουν, στην ζωή τους στην καθημερινότητα τους στην ψυχολογία τους. Είναι σίγουρο ότι θα ταυτιστείς με κάποια ιστορία γυναίκας που έχεις και εσύ ζήσει, μέσα από αυτές τις σελίδες και που ξέρεις ίσως και εσύ φύγεις από την Χάση του φεγγαριού στο φως.

Η πένα της Άννας Τσιάλτα διηγείται αληθινές ιστορίες γυναικών. Ιστορίες που ίσως σου θυμίζουν τη δική σου, με τη μόνη διαφορά ότι δεν μπόρεσες ποτέ να την ξεστομίσεις αλλά την έχεις βιώσει.
Ιστορίες με πόνο, με ασθένειες, ιστορίες που δείχνουν τη δύναμη της αγάπης, το σθένος της ψυχής, το να ξεπερνάς εμπόδια όταν υψώνονται σαν ανυπέρβλητα βουνά.
Κάθε ιστορία και ένα απόσταγμα σοφίας, κάτι που σταλάζει στην καρδιά, αφήνει τη χαραγματιά του αλλά σε κάνει πιο δυνατό…
Γυναίκα, όπως πίστη, ελπίδα, αγάπη…

Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας υπέγραψε σε βιβλία με αφιερώσεις της στον κόσμο που τα αγόρασε.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα