Πέμπτη, 28/03/2024 | 21:35

Θ. Καββαδάς: Τεχνικό κλιμάκιο των Κτιριακών Υποδομών σε σχολικά κτίρια της Λευκάδας για αυτοψία και επισκευές

407 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/06/2022, 6:50 πμ | 0 σχόλια

Θανάσης Καββαδάς: «Τεχνικό κλιμάκιο των Κτιριακών Υποδομών
σε σχολικά κτίρια της Λευκάδας για αυτοψία και επισκευές – Σύντομα η έγκριση της ανέγερσης Αστυνομικού Μεγάρου από τη Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ»
– Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ ΑΕ Αθανάσιο Γιάνναρη

Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ κ. Αθανάσιο Γιάνναρη είχε ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, την προηγούμενη εβδομάδα, προκειμένου να του μεταφέρει τις ανάγκες βελτίωσης των κτιρίων σε σχολικές εγκαταστάσεις της Λευκάδας, καθώς και να συζητήσει άλλα θέματα που αφορούν την ΚΤΥΠ ΑΕ, όπως η πορεία του φακέλου για την ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου Λευκάδας.
Κατά τη συνάντηση, ο Βουλευτής ευχαρίστησε τον κ.Γιάνναρη για τη συνεχιζόμενη ανταπόκρισή του στα αιτήματα της Λευκάδας. Του εξέθεσε τις αυξημένες ανάγκες επισκευών που υπάρχουν σε σχολικές εγκαταστάσεις και ζήτησε τη συνδρομή της ΚΤΥΠ ΑΕ για την υλοποίηση κάποιων από τις απαιτούμενες εργασίες, με αποστολή τεχνικού κλιμακίου για αυτοψία.
Επιπλέον, συζητήθηκε το θέμα του Αστυνομικού Μεγάρου, για το οποίο ο κ. Γιάνναρης διαβεβαίωσε τον Βουλευτή ότι η πρόταση για το έργο είναι έτοιμη και τις προσεχείς ημέρες θα εγκριθεί από τη διυπουργική επιτροπή ΣΔΙΤ, μαζί με ακόμη 4 αστυνομικά μέγαρα, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσει η διαγωνιστική διαδικασία, οι μελέτες και η κατασκευή.


Σε συνέχεια της συνάντησης αυτής, τεχνικό κλιμάκιο της ΚΤΥΠ ΑΕ επισκέφθηκε τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 τη Λευκάδα και, συγκεκριμένα, το Δημοτικό Σχολείο του Νυδριού, το κτίριο της βιβλιοθήκης και του Ιατρείου πάνω από το Νηπιαγωγείο του Βλυχού, το κτίριο του παλιού σχολείου στο Κατωχώρι, καθώς και τις εγκαταστάσεις του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Λυγιάς. Το κλιμάκιο πραγματοποίησε αυτοψία και μετρήσεις ώστε να αξιολογηθούν οι εργασίες και να εκτιμηθεί ποιες μπορούν να υλοποιηθούν από την ΚΤΥΠ ΑΕ.
Σχετικά με το θέμα ο Βουλευτής δήλωσε:
«Με την ΚΤΥΠ ΑΕ, και ιδιαίτερα με τον Διευθύνοντα κ. Γιάνναρη έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία και μας έχει βοηθήσει επανειλημμένα σε πολλές ανάγκες της Λευκάδας, ανταποκρινόμενος στα αιτήματα που του έχω μεταφέρει.
Πριν λίγες ημέρες μας βοήθησε με τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό για 20 σχολεία της Λευκάδας, χθες είδαμε τι μπορούμε να κάνουμε για τις κτιριακές υποδομές κάποιων σχολικών εγκαταστάσεων.
Παράλληλα βεβαίως, η πρώτη προτεραιότητα σε ό,τι αφορά τις Κτιριακές Υποδομές ήταν και παραμένει το Αστυνομικό Μέγαρο, όπου είμαστε πολύ κοντά στην έγκριση του έργου από τη Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ για να προχωρήσουν οι διαδικασίες υλοποίησής του. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να υλοποιούμε μικρά και μεγάλα έργα για τη Λευκάδα.»

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα