Πέμπτη, 28/03/2024 | 17:31

Δήμος Ηγουμενίτσας: Με επιτυχία η Εκδήλωση «Μνήμες σε χαρτί»

402 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/06/2022, 4:36 μμ | 0 σχόλια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Selefkos Palace, η εκδήλωση «Μνήμες σε χαρτί», που αποτελεί την πρώτη από μία σειρά εκδηλώσεις αφιερωμένες στην επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή. Εκτέθηκαν φωτογραφίες, που συγκεντρώθηκαν από προσωπικά αρχεία κατοίκων του χωριού, ενώ η συγγραφέας κ. Αργυρώ Μαργαρίτη παρουσίασε το ρόλο της Μικρασιάτισσας γυναίκας και ο μουσικός κ. Γιάννης Σουκουβέλος συγκίνησε με την ερμηνεία Μικρασιάτικων τραγουδιών. Παράλληλα προσφέρθηκαν κεράσματα και παραδοσιακά γλυκίσματα με άρωμα Μικράς Ασίας.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, ενώ χαιρέτησαν ο Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Μάριος Κάτσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Πιτούλης, η Αντιδήμαρχος του Δήμου Ηγουμενίτσας κ. Χριστίνα Τζέλλου και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Σελεύκειας κ. Ελένη Παυλίδου.
Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, είτε παραχωρώντας φωτογραφικό υλικό, είτε προσφέροντας τα γλυκίσματα που γεύτηκαν οι παρευρισκόμενοι στο τέλος της ομιλίας.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα