Σάββατο, 03/12/2022 | 08:26

Έλεγχοι για την πρόληψη της παραβατικότητας στην Κέρκυρα και τη Λευκάδα

241 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/06/2022, 9:09 πμ | 0 σχόλια

Στους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν συνελήφθησαν -6- άτομα για διάφορα αδικήματα
Βεβαιώθηκαν -36- παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Εντατικοί αστυνομικοί έλεγχοι, πραγματοποιήθηκαν χθες (07.06.2022) κατά τις ώρες 07:00 έως 13:00, από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κέρκυρας και Λευκάδας, για την πρόληψη και αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών.
Οι έλεγχοι εντάσσονται στο ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, υλοποιούνται από τις κατά τόπον αρμόδιες Διευθύνσεις Αστυνομίας και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.
Κατά τη διάρκεια τους, έγιναν έλεγχοι σε -172- άτομα και -116- οχήματα, προσήχθησαν -13- άτομα ενώ συνελήφθησαν -6- άτομα, από τα οποία:
• -3- ημεδαποί, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, για το αδίκημα της κλοπής, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας (06.06.2022), παραβίασαν Ι.Χ. φορτηγό, σε περιοχή της βόρειας Κέρκυρας, και αφαίρεσαν από αυτό χρηματικό ποσό,
• -1- ημεδαπός, στην Κέρκυρα, για πλημμελή φύλαξη κυνηγετικού όπλου και
• -2- αλλοδαποί, στη Λευκάδα, για παράνομη παραμονή.
Για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την αντιμετώπιση των επικίνδυνων οδηγικών συμπεριφορών βεβαιώθηκαν συνολικά -36-παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ακινητοποιήθηκαν -3- οχήματα για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και κατασχέθηκε -1- ακόμη, ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές των Νησιών του Ιονίου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα