Σάββατο, 01/04/2023 | 03:49

4ο Δημοτικό σχολείο Πρέβεζας Πρόγραμμα Erasmus Plus : Ευχαριστήριο & συγχαρητήριο μήνυμα στους Εθελοντές

414 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/05/2022, 3:31 μμ | 0 σχόλια

Το 4ο Δημοτικό σχολείο υποδέχτηκε 19 μαθητές από την Γαλλία και 4 συνοδούς στα πλαίσια της ανταλλαγής μαθητών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Εrasmus+ :Partageons tous la passion des jeux/Ας μοιραστούμε όλοι το πάθος των αγώνων και ήταν συνέχεια της επίσκεψής μας στην πόλη Caen της Νορμανδίας.

Στόχοι του προγράμματος είναι να γνωρίσουν τοι μαθητές την ιστορία και τις αξίες του ολυμπισμού και παραολυμπισμού μέσα από τη συνεργασία με μαθητές που ζουν στη χώρα-λίκνο του Ολυμπισμού, την Ελλάδα ή την Γαλλία, χώρα που φιλοξενεί τους Αγώνες του 2024.

Το σχολείο μας υποδέχτηκε τους εταίρους με την αναπαράσταση της Αφής της Ολυμπιακής φλόγας στέλνοντας το μήνυμα της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών. Το εντυπωσιακό καλωσόρισμα διαδέχτηκαν οι αθλητικές δραστηριότητες που είχε οργανώσει η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Σοφία Μπαρκαγιάννη στα γήπεδα της Κυανής ακτής με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών. Οι μαθητές γνώρισαν το Aμπαλί, έπαιξαν τένις, μπάσκετ, beach volley και δοκίμασαν κάποια παραολυμπιακά αγωνίσματα.

Ευχαριστούμε τον δήμο Πρέβεζας για τη παραχώρηση των γηπέδων και την αρωγή αυτά τα δύο χρόνια της υλοποίησης του προγράμματος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές για την ακούραστη παρουσία τους και το χαμόγελό τους. Με την συμβολή τους βοήθησαν ώστε η μέρα αυτή να μείνει χαραγμένη στη μνήμη των μαθητών μας και των εταίρων μας.

Ειδικότερα:
Τον Δ.Δ. Πρέβεζας κ. Κατσανάκη Απόστολο
Τον Υπεύθυνο του Γ.Φ.Α κ. Τσεκούρα Γρηγόρη
Τον π. Προϊστάμενο Γ.Φ.Α. κ. Δημητρίου Τάσο και όλους τους κυρίους του συλλόγου Αμπαλί Πρέβεζας.
Τους καθηγητές φυσικής αγωγής
Χατζή Νικόλαο
Γεωργοπέτρη Δημήτριο
Ροντογιάννη Γιώτα
Τζίμα Αθηνά
Μπέκα Άγγελο
Τους προπονητές αντισφαίρισης
Τζώρτζη Γεώργιο
Μαντούση Νικόλαο

Τη μαθήτρια Ίσιδα Λιόλιου

Τον σύλλογο Beach Volley για την παραχώρηση των γηπέδων και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Σακκά Σπύρο για την πολύτιμη βοήθεια του.

Τους κυρίους Κόκκαλη Σπύρο ( Μητρόπολις cafe), Ροπόκη Κώστα ( Elvis) και Καραμανίδη Δημήτριο για τις ευγενικές τους χορηγίες.

Τους Γεωργοκίτσο Αντώνη και Σπυράκο Δημήτρη για την ευγενική προσφορά φωτογραφικών λήψεων και drone.

Δώσατε ένα ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού και αισιοδοξίας.

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα