Παρασκευή, 19/04/2024 | 16:05

Όλη η Π.Ε. Πρέβεζας περιμένει από τον Αλέκο Καχριμάνη να “σφραγίσει” την παραμονή του τμήματος!

697 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/05/2022, 5:30 πμ | 0 σχόλια

 

Η καρδιά της Πρέβεζας σήμερα Πέμπτη 5 Μαίου 2022 χτυπά δυνατά σε δύο μέτωπα. Το ένα μέτωπο είναι στις αίθουσες δικαστηρίων που η Πρέβεζα στηρίζει με μια φωνή και μια ψυχή τον άνθρωπο που δίνει το άπαν των δυνάμεών του για την παραμονή του Πανεπιστημιακού τμήματος Χρηματοοικονομικής και λογιστικής , τον καθηγητή Μιχάλη Διακομιχάλη και το άλλο μέτωπο είναι στα Γιάννενα στην επίσκεψη της υπουργού παιδείας Νίκης Κεραμέως.

Στον δρόμο που προσπάθησε μια παρέα Καθηγητών με έωλα επιχειρήματα και με συμπεριφορές απαξίωσης του Πανεπιστημιακού τμήματος στην Πρέβεζα, η Πρέβεζα από την αρχή που πήγε να δημιουργηθεί αυτή η ιστορία, είχε τον πρώτο πολίτη της Ηπείρου στο πλευρό της.  Ήταν και είναι σύμμαχος της Πρέβεζας! Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης όχι μόνο δεν κρύφτηκε, αλλά βγήκε από την αρχή και συνεχίζει να υπερασπίζεται την παραμονή του Πανεπιστημιακού τμήματος στην Πρέβεζα.

Το ίδιο περιμένει και σήμερα ολόκληρη η Περιφερειακή Ενότητα της Πρέβεζας, από τον Αλέκο Καχριμάνη. Γράψαμε για ραγδαίες εξελίξεις, συνάδελφοι άλλων μέσων γράψαν τους δικούς τους λόγους για τους οποίους μένει το τμήμα στην Πρέβεζα. Αυτό που όλος ο κόσμος στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, περιμένει από τον δικό της άνθρωπο, αυτή την προσωπικότητα αυξημένης εμβέλειας που η Ήπειρος έχει την τιμή να είναι στο τιμόνι της, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, είναι να σφραγίσει την παραμονή του τμήματος, οριστικά και αμετάκλειτα.

Σπύρος Πλέουρας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα