Πέμπτη, 25/04/2024 | 04:25

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Πρέβεζας στα γήπεδα του αμπαλί

1341 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/05/2022, 10:51 πμ | 0 σχόλια

 

Μια εκπαιδευτική κοινωνικοποιητικού χαρακτήρα επίσκεψη πραγματοποίησε το εργαστήριο επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης Πρέβεζας με έδρα τη Νέα Σαμψούντα, στα γήπεδα του αμπαλί στην Κυανή Ακτή στην Πρέβεζας.

 

Εκπαιδευτικοί και μαθητές φιλοξενήθηκαν από τον Αθλητικό Γυμναστικό σύλλογο Πρέβεζας petanque, ενημερώθηκαν για τους κανόνες του αμπαλί με κάθε λεπτομέρεια και αμέσως μετά έπαιξαν το παραδοσιακό παιχνίδι της Πρέβεζας.

 

 

Σε κάθε καλή φάση, υπήρχε κι ένα παρατεταμένο χειροκρότημα. Ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Νικολός (Σπίρτος) μας πληροφόρησε ότι θα υπάρξουν κι άλλες ανάλογες δράσεις, ενώ θα υπάρξει και ενημερωτική καμπάνια του συλλόγου στα σχολεία της Πρέβεζας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα γήπεδα του Αμπαλί στην επίσκεψη του ΕΕΕΚ Πρέβεζας βρέθηκαν τόσο ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός, όσο και η ειδική σύμβουλος του Δήμου Πρέβεζας Γιώτα Γεωργάκου.

 

Για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Πρέβεζας, ήταν μια ευχάριστη εμπειρία από τους αθλητές του συλλόγου, στον Ειδυλλιακό χώρο της Κυανής Ακτής.

 

Το ΕΕΕΕΚ Πρέβεζας είναι στελεχωμένο με εκπαιδευτικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων με σημαντική εμπειρία,μετεκπαίδευση και ειδίκευση στην εκπαίδευση των παιδιών με ειδικές ανάγκες.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα