Πέμπτη, 25/04/2024 | 20:12

Το επιχείρημα για νοσοκομείο με ΣΔΙΤ στην Πρέβεζα κατέρρευσε σαν χάρτινος Πύργος

756 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/05/2022, 7:18 μμ | 0 σχόλια

 

Και έριχναν το ανάθεμα, βγάζοντας και … αφρούς από το στόμα διότι τους… έπνιγε το δίκιο, σημειώνοντας ότι η Πρέβεζα έχασε την ευκαιρία για την ανέγερση νέου νοσοκομείου με σύμπραξη ιδιωτικού και δημοσίου τομέα εκείνη την ωραία εποχή.

Και έριχναν και πολιτικές ευθύνες στον τότε Δήμαρχο Πρέβεζας Μιλτιάδη Κλάπα, αλλά η αλήθεια είναι μία και δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση. Η εταιρεία που θα αναλάμβανε να κατασκευάσει με ΣΔΙΤ το νοσοκομείο Πρέβεζας είχε αναλάβει άλλες 3 τέτοιες περιπτώσεις και στη βόρεια Ελλάδα και αλλού. Μπορεί κάποιος από αυτούς που τους έπνιγε το δίκιο να μας πουν πόσα νοσοκομεία με ΣΔΙΤ ολοκλήρωσε τότε η συγκεκριμένη εταιρεία; Αν δεν μπορούν να σας πουν αυτοί, θα σας πω εγώ, κανένα!

Κι έμεινε η πολιτική ρετσινιά στον Μιλτιάδη Κλάπα, ως ο φταίχτης και δεν αποδίδονταν οι ευθύνες που πραγματικά αναλογούσαν. Δηλαδή στις κυβερνήσεις που με την ευκολία που έβαζαν νέο νοσοκομείο στην Πρέβεζα στον υγειονομικό χάρτη της χώρας, με την ίδια ευκολία το έβγαζαν.

Πέρασαν χρόνια και κράταγε το έωλο επιχείρημα, αλλά τα ψέμματα τελειώνουν κάποια στιγμή.

Και ήρθε η αναπληρώτρια υπουργός υγείας Μίνα Γκάγκα στην Πρέβεζα την Τρίτη 4 Μαϊου 2022 και όταν της ζήτησαν νέο νοσοκομείο με ΣΔΙΤ, τους ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Το επιχείρημα λοιπόν για νέο νοσοκομείο με ΣΔΙΤ στην Πρέβεζα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Και πολύ κράτησε, καιρός ήταν…

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα