Παρασκευή, 19/04/2024 | 01:56

Συνάντηση του Δημάρχου Πάργας με επαγγελματίες στην Λούτσα

604 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/05/2022, 2:01 μμ | 0 σχόλια

Την Τετάρτη 4/5 ο Δήμαρχος Πάργας με τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μπούσιο επισκέφτηκαν την παραλία Λούτσας, όπου και έγινε συζήτηση με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία για την νέα τουριστική περίοδο και την λήψη των απαραίτητων μέτρων. Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Περιφερειακός Σύμβουλός Αχιλλέας Γκούμας, ο Πρόεδρος Δημήτρης Κώστας και μέλη του Συμβουλίου της Τ.Κ. Λούτσας, καθώς και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουριστικών Καταλυμάτων Π.Ε. Πρέβεζας Δημήτρης Ευθυμίου.

Τα κυριότερα ζητήματα που θίχτηκαν στην συζήτηση ήταν δημιουργία η δημιουργία κόμβου πρόσβασης προς το χωριό και την παραλία, καθώς και η σήμανση του, οι δράσεις πυροπροστασίας για το δάσος της Λούτσας, θέματα καθαριότητας και καλύτερης διαχείρισης των απορριμμάτων, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην επίλυση θεμάτων υδροδότησης και αντιμετώπισης των κυκλοφορικών προβλημάτων που παρατηρούνται κύρια στις ημέρες και ώρες υψηλής επισκεψιμότητας.

Από την πλευρά του Δήμου έχουν ξεκινήσει και θα συνεχίσουν οι απαραίτητες εργασίες και ενέργειες για την επίλυση των περισσοτέρων θεμάτων, ώστε να αναβαθμιστούν οι προσφερόμενες υπηρεσίες.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα