Πέμπτη, 28/03/2024 | 21:01

Συνάντηση εργασίας της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Πρέβεζας με παραγωγούς τοπικών προϊόντων

450 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/05/2022, 10:23 πμ | 0 σχόλια

Συνάντηση εργασίας της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Πρέβεζας με παραγωγούς τοπικών προϊόντων της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Μαΐου στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν τοπικοί παραγωγοί και επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και συζητήθηκαν το σύνολο των θεμάτων και των προβλημάτων που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο και τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης ως συνέπεια της υγειονομικής κρίσης, στον επιχειρηματικό κόσμο, στην τοπική αγορά και κατά επέκταση στην τοπική οικονομία.


Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Πρέβεζας κ. Μπούρης Ιωάννης τόνισε ότι σκοπός του Επιμελητήριου Πρέβεζας είναι να εισακούονται τα προβλήματα που ανακύπτουν για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ώστε αυτά να αντιμετωπίζονται εν τη γενέσει τους ή όσο το δυνατό συντομότερα και να προκρίνονται λύσεις που ενισχύουν και διασφαλίζουν αφενός την βιωσιμότητα τους και αφετέρου συμβάλλουν στην ενδυνάμωση του ανταγωνιστικού τους πλεονεκτήματος. Επιπροσθέτως, ανέφερε ότι στόχος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας είναι η διασύνδεση του τουριστικού τομέα της περιοχής μας με την αγροδιατροφή και τη γαστρονομία συμβάλλοντας στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και επιφέροντας πολλαπλασιαστικά οφέλη σε όλους του κλάδους της οικονομίας της περιοχής μας.
Ως τεκμαιρόμενα της εν λόγω συνάντησης προέκυψαν αφενός η από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών για την επίτευξη βιώσιμων λύσεων για τους τοπικούς παραγωγούς, καθώς και η Διοργάνωση Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων από το Επιμελητήριο Πρέβεζας κατά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα