Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:55

Στην Πρέβεζα η 1η Γενική Συνέλευση της Π. Ο. Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης

514 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/05/2022, 10:37 πμ | 0 σχόλια
Στην Πρέβεζα η 1η Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης-
Σημαντική και αναγνωρίσιμη από όλους η παρουσία της ΛΕΚ Πρέβεζας
Την 1η Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης φιλοξένησε η πόλη της Πρέβεζας. Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε στην “Θεοφάνειο” με δυνατότητα δια ζώσης παρουσίας αλλά και με τηλεδιάσκεψη, ενώ την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η ΛΕΚ Πρέβεζας η οποία ανταποκρίθηκε με επιτυχία στις απαιτήσεις της.
Ο Πρόεδρος της ΛΕΚ Βασίλης Ράπτης, ανέφερε ότι ομάδες από κάθε γωνιά της Ελλάδας ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα κοινό στόχο, ενώ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σταύρος Σαλαγιάννης ευχαρίστησε τη ΛΕΚ για την άρτια διοργάνωση και την φιλοξενία, απευθύνοντας επίσης ευχαριστίες προς το Δήμο και τον τμήμα πολιτικής προστασίας της Π.Ε Πρέβεζας.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος (ο οποίος μάλιστα βραβεύτηκε από την Ομοσπονδία) μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τη ΛΕΚ υπογραμμίζοντας ότι η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας αποτελεί ένα πολύ ξεχωριστό γεγονός για την πόλη, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ομάδα για την άριστη συνεργασία σε κάθε επίπεδο αλλά και την προσφορά της.
Στην Γενική Συνέλευση παραβρέθηκε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γρηγόρης Κουμπής, ο οποίος επίσης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του για την προσφορά της ΛΕΚ, ενώ ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κίμων Παντελίδης επεσήμανε ότι δεν έχει δει πουθενά ομάδα με τέτοια οργάνωση.
Ο κ. Παντελίδης αναφέρθηκε στους στόχους της Ομοσπονδίας για την προώθηση του εθελοντισμού, ενώ τον λόγο πήρε και ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Πρέβεζας Νίκος Παππάς, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι η άριστη συνεργασία με την ΛΕΚ θα γίνει ακόμη καλύτερη. Στη Συνέλευση της Ομοσπονδίας μεταξύ άλλων παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι Ιωάννης Δαρδαμάνης και Γιώργος Σαριάνογλου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός κ.α

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα