Παρασκευή, 29/03/2024 | 00:09

Πολίτης γρονθοκόπησε και έστειλε στο Νοσοκομείο Δημοτικό Σύμβουλο στο Ζηρό!

686 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/05/2022, 9:45 πμ | 0 σχόλια

Θύμα βίαιης επίθεσης και ξυλοδαρμού έπεσε δημοτικός σύμβουλος στο Ζηρό λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες τρία άτομα περίμεναν έξω από το δημαρχείο και όταν αποχώρησε ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος του επιτέθηκαν και τον γρονθοκόπησαν με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Το επεισόδιο θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν δεν είχαν παρέμβει άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι για να χωρίσουν τους εμπλεκόμενους και να προφυλάξουν τον συνάδελφό τους.

Ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος που προέρχεται από την αντιπολίτευση στη διάρκεια της συνεδρίασης και σε θέμα ελάσσονος σημασίας είχε υπογραμμίσει την ανάγκη ισονομίας και ίσης αντιμετώπισης όλων των πολιτών που είτε κάνουν χρήση είτε έχουν καταλάβει αυθαίρετα δημοτικούς χώρους και εκτάσεις.

Μέχρι στιγμής μήνυση δεν έχει κατατεθεί από τον συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο ο οποίος εξήλθε από το νοσοκομείο αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, κάτι που είναι πιθανό να γίνει μέσα στη μέρα.

ΠΗΓΗ: epiruspost.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα