Τετάρτη, 24/04/2024 | 16:25

Η μόνη αλήθεια για τη συνάντηση του Στέργιου Γιαννάκη με τη Μίνα Γκάγκα και τον Γιάννη Καρβέλη

744 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/05/2022, 9:43 πμ | 0 σχόλια

Σχεδόν πάντα κατά τις επισκέψεις κυβερνητικών στελεχών στην περιοχή μας, οι επισκέψεις αυτές βγαίνουν εκτός προγράμματος, εκτός χρόνου με αποτέλεσμα να παρατηρούνται καθυστερήσεις. Η ενημέρωση για την άφιξη της αναπληρώτριας υπουργού υγείας στο νοσοκομείο Πρέβεζας, ήταν για ώρα 12.40, όμως τελικά έγινε περίπου μία ώρα αργότερα.

Απορία δημιούργησε και το γεγονός ότι ενώ υπήρχε η πληροφορία ότι τόσο η αναπληρώτρια υπουργός όσο και ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης βρίσκονταν στο Άκτιο, πάλι υπήρχε καθυστέερηση για την άφιξή της. Ο λόγος αυτής της καθυστέρησης είναι απλός , υπήρξε συνάντηση του βουλευτή Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιου Γιαννάκη τόσο με την αναπληρώτρια υπουργό υγείας Μίνα Γκάγκα όσο και με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη.

Όσο για τον λόγο που ο βουλευτής δεν βρέθηκε στο νοσοκομείο κατά την άφιξη της υπουργού και του διοικητή της 6ης ΥΠΕ, είναι πασίγνωστος.

Για τον κυβερνητικό βουλευτή είναι γνωστό ύστερα και από αναφορά που έκανε για χείριστη διοίκηση του νοσοκομείου, ότι ο διορισμένος διοικητής του νοσοκομείου Πρέβεζας, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την βελτίωση των υποδομών και την αποτελεσματική λειτουργία του νοσοκομείου. Συναντήθηκε λοιπόν ο Στέργιος Γιαννάκης  με την αναπληρώτρια υπουργό υγείας Μίνα Γκάγκα, αλλά και με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη με τον οποίον έχει άριστη συνεργασία και είχαν μια πολύ ουσιαστική συζήτηση για ζητήματα υγείας του νομού Πρέβεζας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα