Παρασκευή, 19/04/2024 | 09:36

Ημέρα ομορφιάς και περιποίησης για τα μέλη του ΚΑΠΗ από το Δ. ΙΕΚ Πρέβεζας

794 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/05/2022, 3:14 μμ | 0 σχόλια

Ημέρα ομορφιάς και περιποίησης προσέφεραν στα μέλη του ΚΑΠΗ Πρέβεζας οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές του τμήματος Κομμωτικής του Δημόσιου ΙΕΚ .Για την ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία συνεργάστηκαν ο Δήμος Πρέβεζας- Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και το Δημόσιο ΙΕΚ Πρέβεζας και η ανταπόκριση των μελών του ΚΑΠΗ ήταν μεγάλη. Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος ανέφερε σχετικά:
“Ευχαριστούμε θερμά το Δημόσιο ΙΕΚ Πρέβεζας και πρωτίστως τους εξαιρετικά ταλαντούχους σπουδαστές του για την προσφορά ομορφιάς και ψυχικής χαράς προς τα μέλη του ΚΑΠΗ Πρέβεζας καθώς και τον κ. Αναγνωστάκη. Το ενδιαφέρον και η προσφορά όλων προς την Τρίτη ηλικία πρέπει να είναι διαρκές και πολυδιάστατο καλύπτοντας κάθε πνευματική και ψυχική ανάγκη αυτής της κοινωνικής ομάδας.


Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια της πανδημίας όπου όλοι μαζί, τόσο με την ατομική ευθύνη, τις ενέργειες της πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και με το επιτυχές πρόγραμμα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του εμβολιασμού, όπου η Πρέβεζα έδωσε το παράδειγμα με την πρωτιά σε εμβολιαστική κάλυψη, οι αναγκαίοι περιορισμοί για την προστασία τόσο της προσωπικής υγείας όσο και των συνανθρώπων μας, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη ευαισθησία των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας στο COVID, περιόρισαν προς όφελος της ζωής τις κοινωνικές επαφές και τις καθημερινές δραστηριότητες.
Οι υπηρεσίες φροντίδας και καλλωπισμού που δέχθηκαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Πρέβεζας από τα νέα κορίτσια και αγόρια του Δημόσιου ΙΕΚ Πρέβεζας, αποτελεί ένα έμπρακτο μήνυμα αλληλεγγύης και εθελοντισμού από τους ίδιους τους σπουδαστές προς τις μεγαλύτερες και τις νεότερες γενιές .Ο Δήμος θα στέκεται πάντα αρωγός στις ανάγκες των ηλικιωμένων, ενώ θα ενισχύει με όποιο τρόπο του ζητηθεί ανάλογες προσπάθειες όπως των παιδιών από το Δημόσιο ΙΕΚ που έχει ως αποστολή να προσφέρει σημαντικό εκπαιδευτικό έργο στους νέους της περιοχής μας”.
Ο Διευθυντής του Δημόσιου ΙΕΚ κ. Γιάννης Αναγνωστάκης από την πλευρά του επεσήμανε ότι η κοινωνική προσφορά είναι μια από τις βασικές αρχές του φορέα και των σπουδαστών του οι οποίοι με μεγάλη χαρά και προθυμία ανταποκρίνονται σε παρόμοια καλέσματα.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα