Παρασκευή, 31/03/2023 | 15:38

Εξαιρετική εμφάνιση του Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα Πρέβεζας στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

423 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/05/2022, 3:32 μμ | 0 σχόλια

Στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ρυθμικής Γυμναστικής που διεξήχθη στο Λαύριο συμμετείχε ο Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα Πρέβεζας με 5 αθλήτριες, παρουσιάζοντας ατομικά και ανσάμπλ προγράμματα καταλαμβάνοντας την 13 θέση στο σύνθετο ομαδικό, μεταξύ 60 συλλόγων υψηλού αγωνιστικού επιπέδου από όλη τη χώρα.
Σε ανακοίνωση του ο ο Α.Γ.Σ Κλεοπάτρα:
“Οι αθλήτριες του συλλόγου μας Μπάλλα Έλενα-Μπενετάτου Αφροδίτη-Ντάγκα Αγγελίνα-Σπυρίδωνος Βασιλική-Ράπτη Μαρίνα πήραν μέρος στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που έγινε 6-8 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο του Λαυρίου. Στον αγώνα έλαβαν μέρος 187 αθλήτριες και 60 σύλλογοι από όλη την επικράτεια.

 


Ο σύλλογός μας κατέλαβε την 13η θέση στο σύνθετο ομαδικό παρουσιάζοντας 16 ατομικά και δυο ομαδικά προγράμματα ένα με 5 σχοινάκια και ένα με 5 μπάλες.
Η επίδοση των αθλητριών μας εξαιρετική ,αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες- στην προπονήτρια του συλλόγου μας Ζαντραβέλη Βασιλική που σε καιρό πανδημίας κατάφερε να ολοκληρωθεί ο κύκλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων των νεανίδων μας παρά την πανδημία τους τραυματισμούς την έλλειψη υποδομών και οικονομικών πόρων. Επίσης στους γονείς συνοδούς των αθλητριών ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνεχή παρουσία τους δίπλα στα παιδιά τους ακολουθώντας την ομάδα.
Συνεχίζουμε δυναμικά και με αποφασιστικότητα . Επόμενος αγώνας στην Καλαμάτα με τις κορασίδες μας.”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα