Πέμπτη, 25/04/2024 | 10:55

Γιατί πήγε να αυτοκτονήσει μπροστά στα παιδιά της η γυναίκα στα Ιωάννινα

634 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/05/2022, 2:58 μμ | 0 σχόλια

Έκανε την προσευχή της μέσα στην Υπηρεσία Ασύλου, έβγαλε μαχαίρι και πήγε να κάνει κακό στον εαυτό της – Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο πατέρας της οικογένειας
Μία δυσκολία στο να διεκπεραιώσει μία υπόθεσή της ήταν αρκετή για μία γυναίκα στα Ιωάννινα προκειμένου να την κάνει να απειλήσει να αυτοκτονήσει μέσα σε δημόσια υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, μία γυναίκα με τα δύο μικρά παιδιά της βρέθηκε στην Υπηρεσία Ασύλου στα Ιωάννινα προκειμένου να εξυπηρετηθεί. Όταν είδε ότι η υπόθεσή της δεν έρχεται εις πέρας, τότε έβγαλε μαχαίρι απειλώντας να κάνει κακό στον εαυτό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ευρισκόμενη μέσα στην Υπηρεσία Ασύλου και όχι σε ΚΕΠ όπως αρχικά γράφτηκε έκανε την προσευχή της και έδειξε ότι είχε πρόθεση να προχωρήσει σε απόπειρα αυτοκτονίας με το αιχμηρό αντικείμενο μπροστά στα δύο της παιδάκια.

Για το θέμα έβγαλε και ανακοίνωση ο δήμος Ιωαννιτών προκειμένου να διασαφηνίσει ότι το περιστατικό δεν έλαβε χώρα σε ΚΕΠ.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών

Με αφορμή το δυσάρεστο συμβάν που έλαβε χώρα στην περιοχή του Περάματος, διευκρινίζεται ότι η νεαρή αλλοδαπή δεν είχε απευθυνθεί στο ΚΕΠ του Δήμου για εξυπηρέτησή της αλλά στην Υπηρεσία Ασύλου που λειτουργεί στον ίδιο χώρο και υπάγεται στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Σύμφωνα με το epirus-tv, άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο. Μέσα σε λίγα λεπτά κατάφεραν να αφοπλίσουν τη γυναίκα και να μεταφέρουν τα αναστατωμένα παιδιά της στον παιδικό σταθμό που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, προκειμένου να τα ηρεμήσουν οι εκπαιδευτικοί. Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο πατέρας της οικογένειας, ενώ όλοι αναμένεται να οδηγηθούν στο ΑΤ Ιωαννίνων.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα