Πέμπτη, 18/04/2024 | 09:06

Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Ηπείρου επισκέφθηκε η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Πρέβεζας

572 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/04/2022, 2:48 μμ | 0 σχόλια

Ύστερα από πρόσκληση του Ινστιτούτου εργασίας της ΓΣΕΕ Ηπείρου, χθες 05/04/2022, αντιπροσωπεία του σωματείου μας επισκέφτηκε το χώρο του Ινστιτούτου στην Πρέβεζα, όπου οι επαγγελματικοί σύμβουλοι του ΙΝΕ, κ. Πολυμέρης Πούλιος και η κα. Ζάβρα Ευρυνόμη, μας ενημέρωσαν διεξοδικά για τις πρωτοβουλίες αλλά και το πλαίσιο δράσης τους.
Υπό πνεύμα συνεργασίας και αλληλοστήριξης ενημερωθήκαμε για την ύπαρξη και λειτουργία ενός συμβουλευτικού μηχανισμού αποτελούμενο από έμπειρους νομικούς, με έδρα την Αθήνα, τον οποίο μπορεί κάθε εργαζόμενος να κάνει χρήση δωρεάν για να λάβει συμβουλές σε θέματα συνταξιοδοτικού ή γενικότερου ασφαλιστικού ενδιαφέροντος. Ο μηχανισμός αυτός απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους και στο αστυνομικό προσωπικό, παρέχοντας χωρίς κόστος, εξειδικευμένες συμβουλές και κατευθύνσεις στο πεδίο ασφαλιστικών ή συνταξιοδοτικών ζητημάτων με εξατομικευμένο χαρακτήρα.
Η Ένωση μας σταθερά, παραμένει αρωγός όλων των συναδέλφων για τα ανωτέρω ζητήματα, για τα οποία δύνανται να απευθύνονται απευθείας σε εμάς.
Ωστόσο η ύπαρξη μηχανισμών και εργαλείων όπως το προαναφερθέν, μπορούν να προσφέρουν την πρόσθετη πληροφόρηση που τυχόν κάθε ενδιαφερόμενος συνάδελφος μπορεί να αναζητήσει για ικανοποίηση των ατομικών του υποθέσεων.
Ολοκληρώνοντας την συνάντησή μας, τέθηκαν τα θεμέλια μελλοντικής συνεργασίας σε θέματα που άπτονται του αντικείμενου του Ινστιτούτου όπως επαγγελματική κατάρτιση, δια βίου εκπαίδευση και της συνεχούς επιμόρφωσης εργαζομένων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ευάγγελος ΜΥΛΩΝΑΣ Βασίλειος ΣΤΕΦΟΣ
6945461981 6938301349

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα