Τρίτη, 16/04/2024 | 07:13

ΣΥΣΚΕΨΗ Π.Υ. ΠΑΡΓΑΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΚ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

691 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/04/2022, 5:32 μμ | 0 σχόλια

Σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο του καλοκαιριού, πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του διοικητή της Π.Υ. Πάργας , Αντιπύραρχου Βασιλείου Γιάνου, στην έδρα της υπηρεσίας, στην Πάργα. Στην σύσκεψη συμμετείχαν , ο προϊστάμενος πολιτικής προστασίας Π.Ε Πρέβεζας κος Νικόλαος Παππάς , ο πρόεδρος της ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας κος Βασίλειος Ράπτης και ο Ομαδάρχης Δασοπροστασίας Δασοπυρόσβεσης της ΛΕΚ κος Βίκτωρας Γιαννούλης.
Η σύσκεψη είχε ως σκοπό την καλύτερη προετοιμασία και την αντιμετώπιση των προβλημάτων για την επερχόμενη αντιπυρική περίοδο.
Εκφράστηκε η πρόθεση των συμμετεχόντων για συνεργασία , ενώ ο διοικητής της Π.Υ. Πάργας αναφέρθηκε στην δυνατότητα από μεριάς ΛΕΚ, της επιχειρησιακής ενίσχυσης της Υπηρεσίας, από την ΛΕΚ για την συγκεκριμένη περίοδο.
Αναλύθηκαν οι ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν , καθώς και τα προβλήματα που υπάρχουν την συγκεκριμένη περίοδο. Ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. κος Πρέβεζας κος Παππάς τόνισε στον κο Γιάννο, την αμέριστη στήριξη της πολιτικής προστασίας Π.Ε. Πρέβεζας για την επίλυση των προβλημάτων, ενώ από μεριάς ΛΕΚ, ο πρόεδρος κος Ράπτης τόνισε την θέληση για ενίσχυση του έργου της Π.Υ. Πάργας κατόπιν συνεννοήσεως και με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου κο Δημήτρη Μαυρογιώργο.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα