Παρασκευή, 19/04/2024 | 00:01

Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Πρόεδρο της Ε.Ι.Ε.Τ. και εκδότες εβδομαδιαίων εφημερίδων

513 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/04/2022, 1:29 μμ | 0 σχόλια

Συνάντηση με τον επανεκλεγέντα Πρόεδρο της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Ι.Ε.Τ.) Αντώνη Μουντάκη είχε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Στην συνάντηση, παρουσία όλων των εκδοτών εβδομαδιαίων εφημερίδων από την Κρήτη, ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για τα αιτήματα της Ένωσης των εβδομαδιαίων Επαρχιακών Εφημερίδων της χώρας.
Παράλληλα ο κ. Μουντάκης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την συνάντηση και για το ενδιαφέρον του στη θεσμική στήριξη και επιβίωση του εντύπου τύπου.
Από την πλευρά του ο κ. Αρναουτάκης συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Μουντάκη για την επανεκλογή του στην Πανελλήνια Ένωση, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την σπουδαία αποστολή του τύπου και την ανάγκη επιβίωσης του στην δύσκολη συγκυρία. Ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε στον κ. Μουντάκη καλή θητεία και Καλό Πάσχα στον ίδιο και σε όλους τους παρισταμένους.
Οι εκπρόσωποι των εβδομαδιαίων εφημερίδων που παρευρέθησαν στη συνάντηση ήταν: Αντώνης Μουντάκης (εφημερίδα Νέοι Ορίζοντες, Χανιά), Δημήτρης Σκουλούδης (εφημερίδα Κόσμος της Πόλης, Χανιά), Αντώνης Αναστασάκης (εφημερίδα Σεληνιώτικα Νέα, Χανιά), Αλέξανδρος Καραγιαννάκης (εφημερίδα Ρέθεμνος, Ρέθυμνο), Γιάννης Μαθιουδάκης (εφημερίδα Άποψη του Νότου, Ηράκλειο), Σταύρος Στρατάκης (εφημερίδα Φωνή του Μαλεβιζίου, Ηράκλειο), ενώ ο Στέλιος Ζαχαριουδάκης (εφημερίδα Αντίλαλος της Μεσαράς, Ηράκλειο) που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω έκτακτου κωλύματος, επικοινώνησε με τον κ. Αρναουτάκη και τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον του προς τον περιφερειακό τύπο.

Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της Ε.Ι.Ε.Τ. κ. Μουντάκης, σε προηγούμενη συνάντηση του με τον Περιφερειάρχη, είχε προτείνει η διοργάνωση του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Περιφερειακού Τύπου να γίνει στην Κρήτη, με τον κ. Αρναουτάκη να απαντά θετικά. Στο Συνέδριο, όπως και στα δύο προηγούμενα, θα συμμετάσχουν και οι άλλες δύο Ενώσεις έντυπου Τύπου (ΣΗΠΕ, ΕΔΙΠΤ), με τις οποίες η Ε.Ι.Ε.Τ. θα συζητήσει τόσο τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης, όσο και τον χρόνο διεξαγωγής του Συνεδρίου.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓEN. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΡΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα