Κυριακή, 01/10/2023 | 10:21

Στυγνή δολοφονία ο θάνατος της Τζωρτζίνας, προηγήθηκαν πέντε απόπειρες, λέει ο δικηγόρος Δασκαλάκη

605 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/04/2022, 2:02 μμ | 0 σχόλια

Είναι στυγνή δολοφονία ενός μικρού παιδιού που τελέστηκε από τη κατηγορουμένη σε απόλυτα ήρεμη ψυχική κατάσταση, δήλωσε ο Δημήτρης Καράμπελας
Ο Μάνος Δασκαλάκης παρουσιάστηκε σήμερα μαζί με τον δικηγόρο του αυτοβούλως μπροστά από την ανακρίτρια στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Αφότου δήλωσε σοκαρισμένος από τις τελευταίες εξελίξεις και την προφυλάκιση της συζύγου του για τον θάνατο της κόρης του, Τζωρτζίνας, ο δικηγόρος του υπογράμμισε πως ο εντολέας του θα στηρίξει την κατηγορία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Δημήτρη Καράμπελα, ο θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας είναι «στυγνή δολοφονία που έχει τελεστεί από την κατηγορούμενη», ενώ προσέθεσε πως σήμερα έμαθε ο ίδιος και ο εντολέας του το γεγονός πως προηγήθηκαν πέντε ακόμα απόπειρες.

Από τη μεριά του, ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας δήλωσε κατά την έξοδό τους από τα δικαστήρια της Ευελπίδων: «Ο εντολέας μου είναι πλέον πεπεισμένος είναι εγκληματική ενέργεια. Πίσω από αυτή είναι η κατηγορουμένη. Είναι στυγνή δολοφονία ενός μικρού παιδιού που τελέστηκε από τη κατηγορουμένη σε απόλυτα ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Όπως λάβαμε σήμερα γνώση, είχαν προηγηθεί άλλες πέντε τουλάχιστον απόπειρες. Με αυτά τα δεδομένα παρουσιαστήκαμε αυτοβούλως στην κα. Ανακρίτρια και δηλώσαμε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης θα υποστηρίξει αυτή τη κατηγορία ώστε να δικαιωθεί η μνήμη των παιδιών του».

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα