Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:31

Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τα κρατητήρια: «Ο Μάνος φοβάται μην πάει φυλακή ο ίδιος και ο πατέρας του»

735 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/04/2022, 1:37 μμ | 0 σχόλια

Μέσα από τα κρατητήρια μίλησε η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και αυτά τα οποία είπε είναι αποκαλυπτικά. Από μια συγκεκριμένη φράση της μπορεί κανείς να εικάσει ότι υπονοεί πως ο Μάνος Δασκαλάκης και ο πατέρας του της έδωσαν την κεταμίνη!

Η 33χρονη η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρατείται στην ΓΑΔΑ.

 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν ερωτάται αν αντέχει λέει: «Όχι. Δεν γίνεται άλλο. Δεν έχουν τόσα στοιχεία. Μου το λένε οι αστυνομικοί. Έγινε για να γίνει έχεις καταλάβει;. Είναι άδικο».

Λέει επίσης ότι μίλησε με τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη. Αναφέρει: «Μίλησα με τον Μάνο σήμερα το πρωί και μου είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία για να τον πάρουν για δουλειά και να μπορέσει να έχει χρήματα λέει να μου δίνει».

 

Λέει ακόμα ότι της είπε: «Θα υπερασπιστεί. Εγώ, θα πω αυτά που είδα με τα μάτια μου. Για να το λέτε εσείς θα πείτε την ποινή και θα το αποδείξετε όχι εγώ».

Είπε ακόμα ότι  δεν είναι ικανοποιημένη. «Μου λέει: «δεν μπορούμε να πάμε σπίτι, έχουν πέσει όλοι να με φάνε και με έδιωξαν και από την δουλειά».

Και του απάντησα: «Σοβαρολογείς; ‘Εχεις καταλάβει, του λέω που είμαι;»

Η απάντηση που ισχυρίζεται ότι της έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης είναι αυτή που προκαλεί και την μεγαλύτερη εντύπωση. Όπως λέει η ίδια ο Δασκαλάκης της είπε: «Και τι θέλεις; Να βάλουν μέσα εμένα και τον πατέρα μου;»

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα