Πέμπτη, 28/03/2024 | 21:26

Πρέβεζα: Σαν καινούργιο το Δ.ΑΚ.-Λες και ετοιμάζεται να κάνει εγκαίνια!

1124 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/04/2022, 1:46 μμ | 0 σχόλια

Τα καλά να λέγονται και να επισημαίνονται. Αν ανατρέξει κανείς πίσω για το πότε έγιναν τέτοιας έκτασης εργασίες στο ΔΑΚ Πρέβεζας, ίσως μιλάμε για 15 χρόνια.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το κτίριο είχε να βαφτεί από το 2007!!!

 

Κι ενώ μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής που θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα στις 16 & 17 Απριλίου, οι εργασίες στο ΔΑΚ Πρέβεζας, όπως βλέπετε και στα φωτογραφικά στιγμιότυπα, το κάνουν να φαίνεται σαν καινούργιο, λες και πρόκειται να γίνουν εγκαίνια και να δοθεί προς χρήση, πρώτη φορά!

Στην τελική ευθεία έχουν μπει λοιπόν  οι προετοιμασίες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής το οποίο θα φιλοξενήσει η Πρέβεζα στις 16-17 Απριλίου στον χώρο του ΔΑΚ (Κλειστό Γυμναστήριο) Πρέβεζας. Στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ πραγματοποιούνται όλες οι απαιτούμενες εργασίες για την άρτια φιλοξενία της διοργάνωσης, που θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην προβολή της Πρέβεζας.

Αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημα μας στη δημοτική αρχή, τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο,  την ειδική σύμβουλο Γιώτα Γεωργάκου που τρέχει τις διαδικασίες του έργου και όλα τα ζητήματα αθλητισμού στο δήμο Πρέβεζας, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Λεωνίδα Αργυρό , το τμήμα πολιτισμού του δήμου Πρέβεζας, τους υπαλλήλους και όλους όσοι συμβάλουν στην υπέροχη αυτή μεταμόρφωση του κτιρίου του ΔΑΚ, τόσο στους εξωτερικούς, όσο και τους εσωτερικούς χώρους.

Σε λίγες μέρες το ΔΑΚ Πρέβεζας θα είναι έτοιμο και είναι δεδομένο ότι θα βγάλει… “ασπροπρόσωπη” την περιοχή μας στην πανελλαδικής εμβέλειας αθλητική διοργάνωση που θα φιλοξενήσει.

Μπράβο!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα