Παρασκευή, 19/04/2024 | 04:05

Πολιτιστικός σύλλογος Πρέβεζα για Φιλαρμονική “Ορφέας”: Καλύτερο μέλλον για το ιστορικό σωματείο

607 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 06/04/2022, 5:35 μμ | 0 σχόλια

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΠΡΕΒΕΖΑ»
Αβέρωφ 2, 48100 Πρέβεζα
Τηλ. 26820 61415/ 6999902438
e-mail: pol.syl.preveza@gmail.com
Προς:
τον πρόεδρο της Φιλαρμονικής
«ΟΡΦΕΥΣ » κ. Δ. Παππά

Κύριε πρόεδρε,
στον απόηχο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου , οργανωμένου με υπευθυνότητα και πλημυρισμένου από ανάταση της συλλογικής μνήμης και νεανικό παλμό, η εμφάνιση της φιλαρμονικής « ΟΡΦΕΥΣ » , στο τιμόνι της οποίας βρίσκεστε, μας συγκίνησε και μας καλλιέργησε προσδοκίες για ένα καλύτερο μέλλον του ιστορικότατου σωματείου, ισάξιο του μακρινού παρελθόντος του.

Τα θετικά δείγματα από τότε που αναλάβατε την προεδρία αρκετά και ορατά.
Παλιοί και καταξιωμένοι μουσικοί ξαναγύρισαν στο μουσικό τους σπίτι. Κορίτσια και αγόρια του μαθητικού δυναμικού της πόλης ξαναβρίσκουν τον δρόμο και την ζεστασιά που οδηγεί στον « ΟΡΦΕΑ » .

Ένα αξιοπρεπές και ικανοποιητικό σύνολο μουσικών παιάνισε στην Εθνική επέτειο με σεβασμό στην ιστορία μας, αλλά και στην εκατοντάχρονη ιστορία του Συλλόγου .

Για το δύσκολο και κοπιώδες έργο που έχετε αναλάβει εσείς και οι συνεργάτες σας, σας ευχαριστούμε και θέτουμε το Σύλλογό μας στη διάθεσή σας για κάθε βοήθεια στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Τα θερμά συγχαρητήριά μας στον μαέστρο και τους μουσικούς που επανέφεραν στη πόλη μας ένα μέρος από την αίγλη του παρελθόντος της Φιλαρμονικής και την αισιοδοξία σε όλους μας για ένα καλύτερο μέλλον .

Η Φιλαρμονική «ΟΡΦΕΥΣ », το αρχαιότερο εν ενεργεία σωματείο της πόλης, έτρεφε πάντα με πολιτισμό την κοινωνία της και εκεί πρέπει να επιστρέψει . Αυτό είναι ευθύνη και καθήκον όλων μας και κυρίως αυτών που από θέσεις ευθύνης πρέπει με συνέπεια να στηρίζουν ότι παράγει πολιτισμό και γνώση στον τόπο μας.

Άμεσα θα σας θέσουμε υπ όψιν και θα καταθέσουμε ξανά παλαιότερες προτάσεις του Συλλόγου μας προς τους θεσμούς για τη δική τους αυτονόητη συμμετοχή αλλά και τον τρόπο ουσιαστικής βοήθειας προς την εστία πολιτισμού « ΟΡΦΕΥΣ ».

 

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

 

Ο πρόεδρος Η γραμματέας

 

 

Κων/νος Λογοθέτης Μίχα Ελένη

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα