Δευτέρα, 04/12/2023 | 22:15

Πισπιρίγκου σε Δασκαλάκη: «Να έρθει σε επισκεπτήριο να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας»

566 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/04/2022, 2:08 μμ | 0 σχόλια

Παρέμβαση μέσα από τις φυλακές έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία μιλώντας στο STAR επανέλαβε πως «δεν σκότωσα εγώ τα παιδιά μου».

Μάλιστα απαντώντας στα όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης το βράδυ της Παρασκευής στο MEGA, του απηύθυνε κάλεσμα να μεταβεί στη φυλακή: «Αν θέλει να έρθει σε επισκεπτήριο να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας».

Σχετικά με την εξωσυζυγική σχέση που είχε η ίδια την παραδέχτηκε λέγοντας ότι: «ενώ είχα χωρίσει με τον Μάνο είχα βρεθεί με ένα άτομο». Μάλιστα όπως είπε η ίδια έχει μηνύματα από τον πρώην σύζυγό της που της λέει να βρει έναν καλό άνθρωπο.

Τι είχε πει ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη

Η σημερινή παρέμβαση της Ρούλας μέσα από τις φυλακές έρχεται μετά από τα όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη:«Θα σταθώ απέναντί της. Αν σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα την είχα σκοτώσει, δε θα φτάναμε μέχρι εδώ, ούτε μέχρι τη σύλληψη. Μιλάμε για τα παιδιά μου, ποιος πατέρας θα άφηνε τα παιδιά του έτσι; Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά, για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της. Θα τη σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή μετά» είχε πει χαρακτηριστικά.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα