Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:51

Ομάδα Γ΄Εθνικής καλεί… Άγγελο Μπέκα-Σκουτέλας & Παππουτσής στην ΑΕΚ στα Σπάτα

1528 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/04/2022, 8:58 μμ | 0 σχόλια

 

Ομάδα που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023 έκανε κρούση στον γνωστό προπονητή ποδοσφαίρου και μέχρι πρότινος προπονητή του ΠΑΣ Πρέβεζα, να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Άγγελος Μπέκας άκουσε την πρόταση που του έγινε, έδειξε ενδιαφέρον, ωστόσο δεν υπάρχει οριστικοποίηση συμφωνίας και αναμένεται οι δύο πλευρές να συζητήσουν εκτενέστερα το ζήτημα της συνεργασίας.

Ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τον Άγγελο Μπέκα είναι η προσπάθεια προώθησης δύο ακόμη ποδοσφαιριστών σε υψηλό επίπεδο και επειδή πρόκειται για την ΑΕΚ, δεν γίνονταν να μην έχουμε εμείς το θέμα.

Στα Σπάτα στο Σεραφείδιο γήπεδο της ΑΕΚ, πήγαν δύο πουλέν του Άγγελου Μπέκα, συγκεκριμένα ο Παύλος Σκουτέλας και ο Άγγελος Παππουτσής για να δοκιμαστούν από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, από όπου και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα δύο παιδιά και βέβαια στον Άγγελο Μπέκα να συνεχίσει να αναδεικνύει ταλέντα και ότι καλύτερο για την προπονητική του καριέρα.

Σπύρος Πλέουρας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα