Πέμπτη, 28/03/2024 | 11:01

Μπράβο στον Δήμο Πρέβεζας: Οι δράσεις για ΑΜΕΑ είναι δείγμα πολιτισμού!

677 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/04/2022, 1:48 μμ | 0 σχόλια

Οι δράσεις, οι πρωτοβουλίες που διέπονται από σεβασμό στα άτομα με κινητικά προβλήματα, κάνουν τις σύγχρονες και πολιτισμένες κοινωνίες να ξεχωρίζουν.

Προς αυτή την κατεύθυνση αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημα μας στον Δήμο Πρέβεζας, για την ανανέωση αφενός και την εκ νέου έμφαση στους χώρους στάθμευσης των ΑΜΕΑ.

Από το πάρκινγκ της παραλίας (πίσω από την πλατεία Ανδρούτσου), από την Κυανή Ακτή, το Μονολίθι, τον Βράχο και τις άλλες παραθαλάσσιες περιοχές του δήμου, μέχρι τις υπηρεσίες όπως η Δ.Ο.Υ. αλλά και χώρους όπως το σημείο της παλιάς λέσχης αξιωματικών, πιάτσα των ΤΑΧΙ , τράπεζα κ.α.  ο Δήμος Πρέβεζας έδωσε ξανά έμφαση για τους χώρους στάθμευσης των ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Ήταν βούληση ευθύς εξαρχής του νυν δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου και προς αυτή την κατεύθυνση είναι ασφαλώς μια εξαιρετική πρωτοβουλία που δίκαια αποσπά ευμενή σχόλια και κριτικές, όχι μόνο από τους δημότες Πρέβεζας, αλλά και από τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Οι δράσεις για ΑΜΕΑ είναι δείγμα πολιτισμού, δημιουργούν τις θετικότερες των εντυπώσεων και στους επισκέπτες μας και ασφαλώς αυτές οι πρωτοβουλίες αποτελούν και συν για τον τουρισμό μας.

Μπράβο!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα