Πέμπτη, 28/03/2024 | 09:58

Θανάσης Καββαδάς: Παθολόγος και ΩΡΛ προσλήφθηκαν στο Νοσοκομείο Λευκάδας

680 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/04/2022, 4:58 μμ | 0 σχόλια

Θανάσης Καββαδάς: «Παθολόγος και ΩΡΛ προσλήφθηκαν στο Νοσοκομείο Λευκάδας – Αναμένεται ο διορισμός 4 ακόμη ιατρών – Εγκρίθηκε από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγειονομικών Περιφερειών ο Οργανισμός του ΓΝ Λευκάδας –
Την ερχόμενη Τρίτη η Αν.Υπουργός Υγείας κ.Μ.Γκάγκα στη Λευκάδα

Το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας επισκέφθηκε χθες ο Βουλευτής Ν. Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, προκειμένου να ευχηθεί στους εργαζόμενους και στους ασθενείς για τις γιορτές του Πάσχα.
Ο Βουλευτής συναντήθηκε με τον Διοικητή, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τις Κλινικές, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό, ενώ ευχές για καλή ανάρρωση έδωσε στους ασθενείς και στους συνοδούς τους που βρέθηκαν τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα στο ΓΝ Λευκάδας.
Κατά τη συνάντηση με το Διοικητή συζητήθηκε η ενίσχυση του Νοσοκομείου με συνολικά 6 νέους ιατρούς, και συγκεκριμένα η ένταξη στο δυναμικό του Νοσοκομείου 2 νέων επικουρικών ιατρών που προσλήφθηκαν ήδη, ενός παθολόγου και ενός ωτορινολαρυγγολόγου, καθώς και ο διορισμός, τις αμέσως επόμενες ημέρες, ενός μόνιμου οφθαλμίατρου και ενός μόνιμου ορθοπαιδικού και 2 επιπλέον επικουρικών ιατρών, ενός παθολόγου και ενός ορθοπαιδικού.

 


Ευχαρίστησε όλο το προσωπικό και τη Διοίκηση για τις υπηρεσίες τους και την πολύτιμη προσφορά τους στους ασθενείς του Νοσοκομείου και ευχήθηκε η Ανάσταση του Χριστού να χαρίζει Υγεία, Ελπίδα και Αγάπη.
Μετά το πέρας της επίσκεψής του ο Βουλευτής δήλωσε:
«Αυτές τις άγιες ημέρες, το μήνυμα της ελπίδας που φέρνει η Ανάσταση και η νίκη της ζωής είναι ισχυρότερο από ποτέ. Και αυτό το μήνυμα ελπίδας το χρειάζονται περισσότερο οι ασθενείς συνάνθρωποί μας και οι οικογένειές τους.
Όμως χρειάζονται και τη μέριμνα της πολιτείας για ποιοτική υγειονομική περίθαλψη. Γι’ αυτό κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας ώστε να στελεχώσουμε το Νοσοκομείο μας με τους γιατρούς και τις ειδικότητες που έχουν ανάγκη οι νέες κλινικές μας για να λειτουργήσουν. Και βεβαίως, για να το ενισχύσουμε και με νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό χωρίς το οποίο καμία μονάδα υγείας δεν μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες.
Αυτές τις ημέρες προσλήφθηκαν 2 νέοι επικουρικοί ιατροί και αναμένουμε 4 ακόμα – 2 μόνιμους και 2 επικουρικούς – ενώ σύντομα θα προχωρήσει και η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τους μόνιμους νοσηλευτές. Παράλληλα, εγκρίθηκε από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγειονομικών Περιφερειών (ΚΕΣΥΠΕ) ο νέος Οργανισμός του Νοσοκομείου μας και συνεχίζονται οι λοιπές απαραίτητες διαδικασίες μέχρι την έκδοσή του, η οποία πιστεύω θα γίνει το προσεχές διάστημα και θα μας δώσει τη δυνατότητα για ακόμα μεγαλύτερη και αποτελεσματικότερη στελέχωσή του.
Τέλος, έχω τη χαρά να προαναγγείλω την επίσκεψη της Αναπληρώτριας Υπουργού, κ. Μίνας Γκάγκα, την ερχόμενη Τρίτη στη Λευκάδα, με την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες και τα προβλήματα, αλλά και τη μελλοντική προοπτική όλων των μονάδων υγείας του νομού μας. Κοινός μας στόχος, η ποιοτικότερη υγεία στη Λευκάδα και τις γύρω περιοχές»

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα