Παρασκευή, 19/04/2024 | 15:16

Ε.ΙΝ.Η.: Καταγγέλει την προϊσταμένη νοσηλευτικής & ζητά απάντηση από τη διοίκηση του νοσοκομείου Πρέβεζας!

1389 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/04/2022, 2:43 μμ | 0 σχόλια

 

Καταγγελία προς τον Διοικητή του νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρη Σκανδάλη έστειλε η Ένωση Ιατρών νοσοκομείων Ηπείρου, αναφορικά με την συμπεριφορά της Διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας του νοσοκομείου Πρέβεζας,  η καταγγελία έχει ως εξής:

 

“Στο Δ.Σ της Ε.Ι.Ν.Η. (Ένωση Ιατρών νοσοκομείων Ηπείρου) γίναμε γνώστες της απαράδεκτης και αντιδεοντολογικής  συμπεριφοράς της διευθύντριας της νοσηλευτικής υπηρεσίας του Γ.Ν. Πρέβεζας απέναντι στον συνάδελφο κο Γκούβα Στυλιανό.

Η διοίκηση του Γ.Ν. Πρέβεζας οφείλει να απαντήσει στην αυθαίρετη ενέργεια αποβολής του συναδέλφου από χώρο του νοσοκομείου χωρίς να δώσει τουλάχιστον σχετική απόφαση ή άδεια για τη χρήση του από την ίδια για εκπαιδευτικούς λόγους. Η σχετική απάντηση ότι εγώ αποφασίζω δεν τιμά τη λειτουργία του νοσοκομείου και καταδεικνύει με τον πιο σαφή τρόπο ότι η διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας συμπεριφέρεται σαν να χαίρει απεριόριστης ασυλίας από την πλευρά της διοίκησης.

Καταγγέλουμε ότι και στο παρελθόν η διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας του νοσοκομείου έχει απευθυνθεί αντιδεοντολογικά απέναντι σε συναδέλφους γιατρούς παρεμβαίνοντας την επιτέλεση του κλινικού τους έργου.

Ζητάμε να σταματήσει οριστικά και αμετάκλητα η συμπεριφορά αυτή και η εμπλοκή της διευθύντριας  της νοσηλευτικής υπηρεσίας σε αλλότρια καθήκοντα.

Η ευθύνη της διοίκησης είναι ότι δεν μπορεί να στηρίζει τέτοιες πρακτικές που έρχονται να προστεθούν σε προηγούμενες συνδικαλιστικές και τιμωρητικές πρακτικές απέναντι σε εργαζόμενους του νοσοκομείου και μόνο τη λειτουργία του νοσοκομείου δεν εξυπηρετούν.

Παρακολουθούμε την όλη εξέλιξη και δεν θα επιτρέψουμε παρεμβάσεις στο έργο των γιατρών κάτι που οι γιατροί ουδέποτε έχουν κάνει (παρέμβαση στο έργο των νοσηλευτών), άλλωστε για την καλύτερη λειτουργία του νοσοκομείου είναι απαραίτητη η καλή συνεργασία όλων των υπηρεσιών.”

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.                                                             Ο Γ. Γραμματέας

Κιτσάνου Μαργαρίτα                                                             Παππάς Χαράλαμπος

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα