Τρίτη, 23/04/2024 | 15:14

Ελεύθερος σκοπευτής στην Ουκρανία τρολάρει τους Ρώσους: Ποζάρει με το φαγητό τους

729 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/04/2022, 7:48 μμ | 0 σχόλια
Ο ξακουστός sniper Wali ευχαριστεί τους Ρώσους για το φαγητό και τα πυρομαχικά που άφησαν πίσω τους.

«Ευχαριστώ για τις μερίδες σας και τις χειροβομβίδες σας»! Μία από τις πολλές φράσεις που χρησιμοποίησε ο Wali για να τρολάρει τους Ρώσους. Ποιος είναι ο Wali; Ο διάσημος ελεύθερος σκοπευτής Καναδός στην καταγωγή, που πήγε να πολεμήσει στο πλευρό των Ουκρανών.

Ο Wali παίρνει ότι αφήνουν πίσω τους οι Ρώσοι- από μερίδες με ξηρά τροφή που έχουν μαζί τους για να τρέφονται, μέχρι πυρομαχικά και χειροβομβίδες– και στη συνέχεια τα ανεβάζει στα social media και τους τρολάρει.

«Εδώ είμαι, με μια ρωσική μερίδα φαγητό» έγραψε στη σελίδα του στο Facebook και συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ρωσικό στρατό που μου έφερε αυτό το γεύμα. Ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο. Σας ευχαριστώ που διασχίσατε ζώνες μάχης, λασπωμένους δρόμους και περιοχές που βομβαρδίστηκαν από το ουκρανικό πυροβολικό.

2

Ευχαριστώ τους πεινασμένους Ρώσους στρατιώτες που θυσιάστηκαν για να έχω αυτό το καλό γεύμα. Ελπίζω να μπορέσω να δοκιμάσω κι άλλες πολλές παρόμοιες μερίδες.

«Σας ευχαριστώ που αφήσατε πυρομαχικά και χειροβομβίδες μετά την υποχώρηση σας. Μερικοί από τους συντρόφους μου είναι ακόμη καλύτερα οπλισμένοι από ό,τι πριν έρθετε εδώ. Ευχαριστώ, ευχαριστώ» έκλεισε το μήνυμά του.

Ο Wali – ένας από τους πέντε καλύτερους sniper στον κόσμο- είναι αυτός που έδωσε συνέντευξη στις 22 Μαρτίου, δίπλα σε ένα λάκκο με το τουφέκι ενός ελεύθερου σκοπευτή, αποδεικνύοντας έτσι ότι είναι ζωντανός. Ο ιδιαίτερος τρόπος του, για να απαντήσει στα fake news, όπως τα αποκάλεσε, ότι ήταν νεκρός.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα