Πέμπτη, 28/03/2024 | 13:38

Διανομή ΤΕΒΑ στον Δήμο Πάργας

591 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/04/2022, 11:21 πμ | 0 σχόλια

 

Ο Δήμος Πάργας, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφέρειας Ηπείρου- Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας θα πραγματοποιήσει δωρεάν διανομή νωπών κοτόπουλων-χοιρινών, φέτας, μελιού και ειδών ΒΥΣ την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 από τις 08:00 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ. στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο νέο κτήριο υπηρεσιών του στο Καναλάκι.

Η σχετική δράση υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης (22) της Περιφέρειας Ηπείρου με επικεφαλής εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Παρακαλούμε τους ωφελούμενους να γνωρίζουν ότι, κατά τη διανομή, είναι απαραίτητη η τήρηση των ενδεδειγμένων υγειονομικών μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού .

Επιπλέον, επειδή η διανομή θα γίνει με ηλεκτρονική υπογραφή, είναι απαραίτητο να προσκομίζουν ταυτότητα ή ΑΜΚΑ ή εξουσιοδότηση, σε περίπτωση που δεν μπορεί να παραλάβει ο άμεσα ωφελούμενος τα προσφερόμενα προϊόντα. H εξουσιοδότηση πρέπει να φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής από αρμόδια Αρχή ή να συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος Ωφελούμενου ή άλλου επισήμου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα