Πέμπτη, 28/03/2024 | 18:59

«Έσβησε» σε τροχαίο το πιο γλυκό χαμόγελο – Το μαύρο ρεπό και το μοιραίο δυστύχημα μπροστά σε φίλους

1813 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/04/2022, 4:34 μμ | 0 σχόλια

Η άτυχη κοπέλα σκοτώθηκε σε τροχαίο στο δρόμο της επιστροφής, για το σπίτι της. Στο μοιραίο αυτοκίνητο ήταν με άλλα τρία άτομα που τραυματίστηκαν…

Νεκρή στη Θεσσαλονίκη, μετά από τροχαίο πάνω στο άνθος της ηλικίας της. Στα 21 της χρόνια, η μοίρα της έπαιξε ένα παιχνίδι τραγικό. Τη μέρα που είχε ρεπό και είχε βγει για διασκέδαση με την παρέα της, σημειώθηκε ένα δυστύχημα με θύμα την ίδια. Μια κοπέλα γεμάτη όρεξη για ζωή, που είχε κερδίσει τους πάντες με το χαμόγελο, την ειλικρίνεια και τη γενικότερη συμπεριφορά της. Μια νέα γυναίκα που δυστυχώς δεν πρόλαβε να μεγαλώσει. Οι τρεις φίλοι της, που ήταν μαζί, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να βελτιώσουν την κατάσταση της υγείας τους.

Οι τρεις φίλοι της αδικοχαμένης κοπέλας δεν γνωρίζουν πως η 21χρονη κατέληξε. Το αυτοκίνητο που βρίσκονταν «καρφώθηκε» σε κολώνα της ΔΕΗ και στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από τη Θεσσαλονίκη, έσπευσαν στο σημείο και οι διασώστες κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν. Για την άτυχη κοπέλα όμως ήταν ήδη αργά. Είχε ήδη χάσει τη μάχη για τη ζωή της και οι προσπάθειες ανάνηψης δεν απέδωσαν. Πολύ γρήγορα ειδοποιήθηκαν οι γονείς της και μια ολόκληρη γειτονιά στη Θεσσαλονίκη, αυτή που ζούσε και ήταν γνωστή, ντύθηκε στα μαύρα.

Χθες Παρασκευή 15 Απριλίου, η 21χρονη είχε ρεπό. Κανόνισε με τους φίλους της, να βγουν για διασκέδαση και λίγο μετά τα μεσάνυχτα αποφάσισαν να πάρουν το δρόμο της επιστροφής για τα σπίτια τους. Δύο κοπέλες και δύο νεαροί, μέσα στο ίδιο αυτοκίνητο, που μετατράπηκε σε παγίδα θανάτου για την κοπέλα. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το ΙΧ καρφώθηκε με ταχύτητα στην κολώνα που υπήρχε μπροστά. Για την άτυχη γυναίκα που βλέπετε στις επόμενες φωτογραφίες δεν υπήρχε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης.

    

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη, όπου, σύμφωνα με την Τροχαία, έχασε τη ζωή της μία 21ος ετών γυναίκα και τραυματίστηκαν τρία νεαρά άτομα, 19 και 20 ετών, που διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

Ήταν 01:50 μετά τα μεσάνυχτα, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, επί της οδού Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κολεγίου ICBS. Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε από το όχημα τους τέσσερις νεαρούς επιβάτες, δύο άνδρες και δύο γυναίκες.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, μια εκ των επιβατών υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ οι υπόλοιποι τρεις νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Κατά πληροφορίες, πιο σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας ενός εκ των τραυματιών. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο ερευνώνται από το αρμόδιο τμήμα τροχαίας.

ΠΗΓΗ-φωτος: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα