Σάββατο, 20/04/2024 | 00:17

Την είπε ποyτ@ν@ &κάλεσε αστυνομία, Δ. Κρόκου Πρέβεζας, “έκλεισε” τηλεφωνικώς υποψήφιο-Γράφει ο Σπύρος Πλέουρας

1171 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/03/2022, 9:05 πμ | 0 σχόλια

Ο Τομεάρχης νομίζει πως σχολιάζει την επικαιρότητα Νο 28…

Κάποιες καταστάσεις δεν είναι απλά οπισθοδρομικές, βγάζουν στη φόρα ανησυχητικά φαινόμενα…

Πέρασε δύσκολες καταστάσεις ο κοσμάκης με τις καραντίνες και βγήκαν στην επιφάνεια άσχημα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, παράλογες συμπεριφορές και τα σχετκά.

Σε δημόσια Θέα, παρουσία απορημένου κόσμου ο καυγάς στην Πρέβεζα. Φωνές, κραυγές και βρισίδια σε κάποια στιγμή ακούστηκε (το επιβεβαιώνουν άτομα) η λέξη ποyτ@ν@. “Τώρα καλώ την αστυνομία” η απάντηση της γυναίκας μετά από αυτή τη λέξη που ξεστόμισε ο “αγαπημένος “της. Και έπαιρνε τηλέφωνο, αλλά μάλλον κάπου αλλού έπαιρνε τηλέφωνο, γιατί όπως μάθαμε , την αστυνομία δεν την κάλεσε. Όλα αυτά έγιναν απόγευμα, το βραδάκι το “Ζεύγος” βγήκε αγκαλιασμένο και ντυμένο καλά λόγω των καρικών συνθηκών και έκανε μια σύντομη βόλτα. Και λύθηκαν όλα; Ειρήνη Παναγία μου! Ειρήνη, ύφεση και αφοπλισμός!

Αχ αυτή η Δημητρίου Κρόκου κάνει τους οδηγούς οχημάτων να αισθάνονται ότι κάνουν Ροντέο…

“Καταστέφονται τα αυτοκίνητά μας, όλη η Πρέβεζα περνά από αυτό το δρόμο, γράψε κάτι” η παρότρυνση προς τον Τομεάρχη.

Συμφωνώ απόλυτα ότι ο Δρόμος στη Δημητρίου Κρόκου στην Πρέβεζα δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και επιβάλλεται να γίνει τουλάχιστον μια καλή ασφαλτόστρωση, μια ασφαλτόστρωση της προκοπής που ένα χρόνο μετά να μην εμφανιστούν πάλι λακκούβες και τα σχετικά. Καταστρέφονται τα ελαστικά, οι ζάντες,  οι αναρτήσεις αλλά και οι εξατμίσεις των οχημάτων. Θεωρώ ότι πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα η ασφαλτόστρωση της Οδού Δημητρίου Κρόκου στην Πρέβεζα, αν δεν αποτελεί ήδη…

 

Συγγνώμη που τηλεφωνώ,τόσο αργά μα δεν μπορώ,σε σκέφτομαι, πεθαίνω, να κοιμηθώ δεν καταφέρνω…

Όλα μπορεί να τα περίμενε ο Γκράχαμ Μπελ όταν ανακάλυψε το τηλέφωνο, όλα, εκτός από αυτά που συμβαίνουν στις μέρες μας… Επίδοξοι υποψήφιοι δήμαρχοι (για δύο τον αριθμό είπαν στον τομεάρχη) τηλεφωνούν και κλείνουν υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Τηλεφωνικώς; Ναι, αμέ!  Μα γίνονται αυτά τα πράγματα; Όπως θα ρωτούσε ο Γιώργος Τσώκος, ο taxidriver… Οι Πληροφορίες λένε ότι γίνονται, ή μάλλον έγιναν και για να είμαι πιο ακριβής, έγινε! Έκλεισε τηλεφωνικώς υποψηφιότητα συμβούλου. Μεγάλη δουλειά η τεχνολογία, ε, βέεβαια, που να τρέχεις τώρα να συναντηθείς και ειδικά αυτές τις μέρες που είναι “το κρύο τσουχτερό να το αντέξω δεν μπορώ”. Είναι σίγουρο ρε παιδιά; Κι αν ο σύμβουλος πει μετά από λίγο καιρό: “Τα είπαμε στο τηλέφωνο, αλλά δεν δώσαμε τα χέρια” τι θα συμβεί;

Σε ότι αφορά τον Δήμο Πρέβεζας, δύο είναι αυτοί που σήμερα “Αλωνίζουν” στα χωριά..

Διότι οι δημοτικές εκλογές δεν είναι κατοστάρι, ούτε βέβαια εξηντάρι, είναι… μαραθώνιος και τι μαραθώνιος! Πρέπει να διαβείς μεγάλο δρόμο, πρέπει να κάνεις χιλιόμετρα πολλά. Πάντως σύμφωνα με όσα πληροφορούν τον Τομεάρχη,  δύο είναι αυτοί που αλωνίζουν -τρόπον τινά- στα χωριά του δήμου Πρέβεζας και ο ένας είναι παλιός και έχει Μεσιτικό γραφείο, είναι ψηλός, απλά δεν ξέρω αν είναι ξανθός και γαλανομάτης!

 

Τάσος Λειβαδίτης, Η ανάσταση των φτωχών

Κι όταν μ’ έθαψαν κι έριξαν όλο το χώμα της γης επάνω μου,
ήτανε τόση η θλίψη ενός αδέξιου θαυματοποιού στη γωνιά του δρόμου
που βγήκα μέσ’ απ’ το καπέλο του.

Σπύρος Πλέουρας για τους πολλούς-Τομεάρχης για τους λίγους

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα