Πέμπτη, 28/03/2024 | 23:14

Σημαντικές συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας σε Υπουργεία

515 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/03/2022, 4:04 μμ | 0 σχόλια

Μια σειρά από πολύ σημαντικές συναντήσεις είχε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, για για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας.

Αρχικά, το πρωί της Τρίτης 1 Μαρτίου 2022, στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής (ΥΝΑΝΠ), ο Αντιπεριφερειάρχης είχε συνάντηση εργασίας, με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Ευάγγελο Κυριαζόπουλο, και με στελέχη του Υπουργείου, όπου συζητήθηκαν τα λιμενικά έργα που εκτελεί αυτή την περίοδο η Περιφέρεια στην Λευκάδα.

 

2022.03.09 @ Π.Ε. Λευκάδας: Σημαντικές συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας σε Υπουργεία [Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς + Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Ευάγγελος Κυριαζόπουλος]. #ΠΙΝ #Λευκάδα #Υπουργεία #ΣυνάντησηΕργασίας #Αντιπεριφερειάρχης #ktenasandreas #antipin_lefkada #ΠεριφερειακήΕνότηταΛευκάδας #ΠεριφέρειαΙονίωνΝήσων

2022.03.09 @ Π.Ε. Λευκάδας: Σημαντικές συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας σε Υπουργεία [Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς + Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Δημήτρης Σκάλκος]. #ΠΙΝ #Λευκάδα #Υπουργεία #ΣυνάντησηΕργασίας #Αντιπεριφερειάρχης #ktenasandreas #antipin_lefkada #ΠεριφερειακήΕνότηταΛευκάδας #ΠεριφέρειαΙονίωνΝήσων

2022.03.09 @ Π.Ε. Λευκάδας: Σημαντικές συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας σε Υπουργεία [Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς + Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστιάνα Καλογήρου]. #ΠΙΝ #Λευκάδα #Υπουργεία #ΣυνάντησηΕργασίας #Αντιπεριφερειάρχης #ktenasandreas #antipin_lefkada #ΠεριφερειακήΕνότηταΛευκάδας #ΠεριφέρειαΙονίωνΝήσων

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Κτενάς επισκέφθηκε το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, όπου υπήρξε συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, και στελέχη του Υπουργείου. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο Πολιτικής Προστασίας (ΠΕΚΕΠΠ) που πρόκειται να κατασκευαστεί στην Λευκάδα στο ήδη παραχωρηθέν οικόπεδο από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας επισκέφθηκε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ), όπου είχε μια εξαιρετικά γόνιμη συζήτηση με τη Γενική Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστιάνα Καλογήρου, και σύντομη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργο Στύλιο. Ειδική αναφορά έγινε στην πρωτοβουλία της Π.Ε. Λευκάδας για την αξιοποίηση της μοναδικής Ασπρολιάς Λευκάδας ως προϊόν Π.Ο.Π, για την οποία ο κ. Κτενάς έλαβε τα εύσημα.

Το διήμερο των επαφών ολοκληρώθηκε στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, όπου υπήρξε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Δημήτρη Σκάλκο, για την διευθέτηση διαδικαστικών θεμάτων.

«Ήταν ένα παραγωγικό διήμερο στην Αθήνα με σημαντικές συναντήσεις σε Υπουργεία για θέματα της Π.Ε. Λευκάδας, μέσα σε άριστο κλίμα και ειλικρινή διάθεση συνεργασίας. Τα έργα που υλοποιούμε και προγραμματίζουμε, αλλά και το γενικότερο όραμά μας για τη Λευκάδα, τυγχάνουν αποδοχής, στήριξης και αναγνώρισης» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, μετά την ολοκλήρωση των επαφών του.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα