Παρασκευή, 29/03/2024 | 16:44

Πρέβεζα-25η Μαρτίου: Καμάρι και Περηφάνεια για την Φιλαρμονική “Ορφέας”

1071 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/03/2022, 6:23 μμ | 0 σχόλια

 

Και στην 25η Μαρτίου παιανίζοντας εμβατήρια, η Φιλαρμονική “Ορφέας” Πρέβεζας, έδωσε το ιδιαίτερο και ξεχωριστό στίγμα της.

Μια φιλαρμονική που η ιστορία της χάνεται στο βάθος του χρόνου και η ιστορία της είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία της Πρέβεζας. Παιάνισε για γενιές και γενιές και σε ευχάριστες, αλλά και σε πολύ δυσάρεστες στιγμές.

 

Η ιστορία της Φιλαρμονικής είναι ιστορία της ίδιας της Πρέβεζας. Δεν γίνεται να “σβήσει” η Φιλαρμονική, όπως δεν γίνεται να “σβήσει” η Πρέβεζα.

Το δύσκολο έργο να της δώσει πνοή και ισχύ, να την κάνει δυνατή και να στείλει το μήνυμα για τη σημασία της ανέλαβε ο Πολιτικός Μηχανικός Τάκης Παππάς, που σε έναν ακόμα τομέα που αναλαμβάνει περνάει με… άριστα και είναι άξιος συγχαρητηρίων.

Μαζί με τον Τάκη Παππά, βλέποντας το σημαντικό έργο που επιτελείται στη Φιλαρμονική “Ορφέας” Πρέβεζας” στηρίζουν την προσπάθεια και οι φορείς και οι πολίτες.

Την Παρασκευή 25η Μαρτίου 2022, ο κόσμος που γέμισε ασφυκτικά την παραλιακή οδό Σπηλιάδου στην Πρέβεζα για να παρακολουθήσει τη μαθητική παρέλαση, έβλεπε με καμάρι την Φιλαρμονική να παιανίζει εμβατήρια και αισθάνθηκε περήφανος. Αξίζει πραγματικά να στηρίξουμε την ίδια μας την ιστορία, γιατί χωρίς την ιστορία μας, δεν υπάρχουμε!

Σπύρος Πλέουρας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα