Τρίτη, 16/04/2024 | 20:26

Πρέβεζα: Το Καρναβαλικό Κομιτάτο δεν κάνει παρέλαση, πάει όμως στα Πάρτυ…

1473 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/03/2022, 3:55 μμ | 0 σχόλια

 

Έδειξε καλά αντανακλαστικά για μια ακόμη φορά το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, κάτι που είναι στο dna του τα 17 αυτά χρόνια. Υπήρξε ιδέα για Μουσικό άρμα στη Λεωφόρο Ειρήνης και αποκριάτικα άρματα να αυτοπαρουσιάζονται, όμως το ΦΕΚ με τα σε ισχύ μέτρα, δεν άφησε περιθώρια και μάλιστα επισύρει και πρόστιμο… 50 χιλιάδων ευρώ.

Για μία ακόμη φορά, λόγω Κορονοϊού δεν πραγματοποιείται η μεγάλη με άρματα παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, που θα γίνονταν το Σάββατο 5 Μαρτίου, όμως οι φίλοι και οι φίλες του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, συμμετέχουν όπου υπάρχει αποκριάτικο ντεκόρ και Αποκριάτικη μουσική. Έτσι απόψε το βράδυ Τετάρτη 2 Μαρτίου (από τις 9 και μετά) οι δρόμοι οδηγούν στο GARRISON που διοργανώνει τον “Κόκκινο Χορό” ένα χορό που αγαπούν ιδιαίτερα οι φίλοι και οι φίλες του Κομιτάτου.

Για το Σάββατο 5 Μαρτίου το PREVERE διοργανώνει ένα απόλυτα Καρναβαλικό Πάρτυ, για το οποίο θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα τις επόμενες μέρες. Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας λοιπόν δεν κάνει παρέλαση, οι Καρναβαλιστές και οι Καρναβαλίστριές του όμως, πάνε όπου γίνονται γνήσια Αποκριάτικα Πάρτυ!

Σπύρος Πλέουρας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα