Παρασκευή, 19/04/2024 | 23:54

Πρέβεζα: Με τέτοια ζει το Κομιτάτο-έκανε ξανά τη διαφορά ο Αποστόλης

1393 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/03/2022, 12:30 μμ | 0 σχόλια

 

Όταν υπάρχει αποκριά στις καρδιές και τις συμπεριφορές, όταν υπάρχει διάθεση αυτοσαρκασμού, χιούμορ και ισοπέδωση του συντηρητισμού και του ψευτοκαθωσπρεπισμού, τότε υπάρχει ελπίδα και για τον τόπο μας και για το μέλλον του Καρναβαλιού και του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Ξέρετε τι μαγκιά είναι να νικάς τη μιζέρια και την κακομοιριά; “Ο Καρνάβαλος ο Πλέουρας” έτσι έλεγαν στην αρχή, μετά μετρούσαν χιλιάδες στους δρόμους και κατάπιαν τη γλώσσα τους, ευτυχώς λίγοι. Αυτή για μένα ήταν μία από τις μεγαλύτερες ηδονές!

Σάββατο 5 Μαρτίου τελευταίο Σάβατο της Αποκριάς, υπό διαφορετικές συνθήκες θα αγχωνόμασταν για το τι καιρό θα κάνει για την “Μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.”.

Ο γνωστός κουρέας, ερασιτέχνης ηθοποιός και γνήσιος Καρναβαλιστής του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας Αποστόλης Μουκάνος, φόρεσε τη στολή του το Σάββατο 5 Μαρτίου και πήγε στην εργασία του.

Και το γουστάρει αυτό που κάνει και βέβαια δεν είναι πρώτη φορά που το κάνει τέτοια περίοδο, γι’ αυτό για μια ακόμη φορά ο Αποστόλης κάνει τη διαφορά μέσα στην αποκριά!

Όταν το Κομιτάτο έχει Καρναβαλιστές σαν τον Αποστόλη Μουκάνο, μπορεί να ελπίζει και στις νέες γενιές και στους θεματοφύλακες της γνήσιας Αποκριάς στην Πρέβεζα, που εκφράζεται από τους γνήσιους Καρναβαλιστές του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Αποστόλη και του χρόνου στους δρόμους και στις παρελάσεις, με υγεία! Χρόνια πολλά!

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα