Σάββατο, 20/04/2024 | 11:32

Πρέβεζα: Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Βλάχος-θερμά συλλυπητήρια

2587 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/03/2022, 11:04 πμ | 0 σχόλια

 

 

Με μια πολύ δυσάρεστη είδηση ξημέρωσε η Τρίτη 15 Μαρτίου 2022.

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Βλάχος σκορπίζοντας θλίψη στην κοινωνία της Πρέβεζας και ιδιαίτερα στους δικούς του ανθρώπους.

Ο Γιώργος Βλάχος ήταν οδηγός Λεωφορείου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκεί στη δεκαετία του 90, που περιμέναμε στο Ρίο το Λεωφορείο, ήρθε, έρχονταν γιορτές Χριστουγέννων, το Λεωφορείο ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Τι χιούμορ, τι υπέροχος άνθρωπος. Έκανε τη διαδρομή που τότε ήταν πιο μεγάλη (από το Ρίο στην Πρέβεζα) να φαίνεται νεράκι. Πέρασαν οι ώρες με κουβέντα και διέκρινα έναν πολύ έξυπνο άνθρωπο.  Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του. Ο Γιώργος Βλάχος ίσως να θέλησε να ξεκουραστεί, ίσως να θέλησε να πάει να ανταμώσει τη σύζυγό του Βασιλική (Κούλα) που του έλειψε.

Πένθος υπάρχει και στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, αφού ο Γιώργος Βλάχος ήταν πατέρας του Κώστα Βλάχου ( Και πεθερός της Βάσως Λαδιά) ενός από τους στυλοβάτες του συλλόγου του Κομιτάτου.

Ένας δικός μας άνθρωπος περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, οι ευχές μας  για δύναμη και κουράγιο τον συνοδεύουν!

Σε όποια ηλικία κι αν φύγει ο γονιός, ο πόνος για τα παιδιά δεν μετριάζεται. Ο Γιώργος Βλάχος ήταν και τυχερός αφού γνώρισε αγγελούδια-Εγγόνια που τον αγάπησαν πολύ και τα αγάπησε πολύ!

Η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά της συλλυπητήρια, στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του Γιώργου Βλάχου.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα