Παρασκευή, 29/03/2024 | 12:11

Πανελλήνια διάκριση για τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας

609 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 16/03/2022, 2:20 μμ | 0 σχόλια

Mια ακόμη επιτυχία για το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας η τρίτη θέση στο φετινό διαγωνισμό με τη συμμετοχή “Περιβάλλον …. SOS – video για το περιβάλλον”, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2022. Πιο συγκεκριμένα διακρίσεις έλαβαν οι μαθητές της Β΄τάξης του σχολείου που με τις 2 συμμετοχές τους απέσπασαν την 3η και 4η θέση αντίστοιχα στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «HACKATHON 2022 – SELMA» και παρουσίασαν τα έργα τους στο πλαίσιο της 12ης Ημερίδας για την Ψηφιακή Παιδεία και ορθή χρήση της τεχνολογίας από τους νέους .
Φέτος οι μαθητές παρουσίασαν τις προτάσεις τους μέσω της τεχνολογίας για την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής – “ΠΡΟΣΕΧΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ”. Οι ιδέες αφορούσαν πολλούς και πρωτότυπους τρόπους για την προστασία του περιβάλλοντος, όπως εναλλακτικές πηγές ενέργειας, νέες προτάσεις ανακύκλωσης και προώθηση ενός πράσινου πλανήτη!
Τον Οκτώβριο του 2022 τα παιδιά θα παρουσιάσουν την εξέλιξη της ιδέας τους σε ένα πανελλήνιο συνέδριο και θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ξεχωριστά έπαθλα.
Oι ομάδες των μαθητών είναι:
Χριστιάνα Κωνσταντή – Αθανασία Σταυρίδη για το βίντεο : “Περιβάλλον SOS ” –Βραβείο , 3η Θέση
( Επιβλέπουσα καθηγήτρια :Βαρβάρα Ζαντραβέλη )
Γεώργιος Γεωργατσέλος – Χρήστος Καχριμάνης για την αφίσα –κόμικ “Σώστε τον πλανήτη” , 4η Θέση
( Επιβλέπουσα καθηγήτρια : Γραμματική Γούλα )

ΠΗΓΗ-φωτο: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα