Πέμπτη, 25/04/2024 | 09:29

Ο 60χρονος που συνελήφθη ομολόγησε το τετραπλό φονικό

683 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/03/2022, 10:41 πμ | 0 σχόλια

 

Ο 60χρονος συνελήφθη χωρίς να προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση. Μέχρι τα ξημερώματα ανακρινόταν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες δεν παραδεχόταν τις φριχτές πράξεις του. Σήμερα νωρίς το πρωί μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όπου τελικά ο επονομαζόμενος και ως μακελάρης της Ανδραβίδας, ομολόγησε πως εκείνος σκότωσε το ζευγάρι καθώς και τα δύο παιδιά τους, ενός και δύο ετών.

Ο 60χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε αργά χθες το βράδυ στην Πάτρα, έπειτα από μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, προσήχθη αρχικά στην αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας.

Στο μεταξύ, το αγροτικό αυτοκίνητο με το οποίο κινήθηκε χθες το βράδυ ο 60χρονος από περιοχή της Ηλείας στην Πάτρα, ερευνάται από αστυνομικούς του εγκληματολογικού γραφείου της Ασφάλειας Πατρών.Το έγκλημα έδειχνε να είναι προμελετημένο, με τον δράστη να είχε σκοπό να «εξαφανίσει» τα ίχνη της δολοφονημένης οικογένειας, γι’ αυτό και είχε ξεκινήσει να «φορτώνει» τις σορούς σε τρέιλερ για να τις μεταφέρει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του χρωστούσε κάποια ενοίκια. Ωστόσο, οι πληροφορίες λένε ότι ο 61χρονος ήθελε να τους εκδιώξει πριν λήξει το μισθωτήριο.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα