Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:06

Νεκρά παιδιά : Ο Θ. Κατερινόπουλος μιλά για «έγκλημα του αιώνα» & προβλέπει συλλήψεις με καταιγιστικές εξελίξεις

564 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/03/2022, 9:32 πμ | 0 σχόλια

Η πιο μεγάλη ώρα στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα πλησιάζει και ο Θανάσης Κατερινόπουλος βάζει φωτιά στις συζητήσεις…

Η αγωνία κορυφώνεται. Η μυστηριώδης υπόθεσης με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα βρίσκεται σε τροχιά εξιχνίασης και οι επόμενες μέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας που πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως και να οδηγήσουν τα βήματα των Αρχών. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος επαναλαμβάνει πως η όλη υπόθεση κρύβει ένα μεγάλο και σκοτεινό έγκλημα. Είναι πεπεισμένος ότι θα γίνουν συλλήψεις και ότι τα πάντα θα τελειώσουν μέσα στις επόμενες μέρες. Όταν όπως λέει το άτομο ή τα άτομα που ευθύνονται για τους θανάτους θα βρεθούν με χειροπέδες.

Εξελίξεις μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα «βλέπει» ο ταξίαρχος ε.α., Θανάσης Κατερινόπουλος, για την υπόθεση «θρίλερ» με τα 3 νεκρά κορίτσια της οικογένειας στην Πάτρα, μέσα σε κάτι λιγότερο από 3 χρόνια. Όπως είπε ο κύριος Κατερινόπουλος, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star: «Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, μέχρι την Τετάρτη θα έχουν τελειώσει όλα. Θα έχουμε και συλλήψεις».

Ερωτηθείς για την πολύκροτη υπόθεση από την Πάτρα ο Θανάσης Κατερινόπουλος είπε πως «είναι το έγκλημα του αιώνα, που έχει συνταράξει την ελληνική κοινωνία και όχι μόνο και θα είναι απίθανο να μην είναι εγκληματικές ενέργειες οι θάνατοι των τριών κοριτσιών».

«Ευθύνη της Αστυνομίας είναι να φτάσει στον δράστη ή τους δράστες, από όπου και αν προέρχονται αυτοί, αλλά έχουν βρει τον στόχο ή τους στόχους» συμπλήρωσε ο ταξίαρχος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο κύριος Κατερινόπουλος τονίζει πως οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες και προβλέπει εξελίξεις που είναι σίγουρο ότι θα συζητηθούν.

Το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα βρίσκεται σε τροχιά εξιχνίασης. Οι έρευνες από χθες (24-03-2022) μπήκαν σε νέα φάση. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή “Live News”, τα δεδομένα από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, οδηγούν σε σημαντικά συμπεράσματα και δίνουν νέα κατεύθυνση στην έρευνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκάλυψε η εκπομπή, δεν βρέθηκαν δείγματα ασφυκτικού θανάτου αλλά ούτε καρδιολογικό πρόβλημα! Οι έρευνες στρέφονται πλέον στις ουσίες που είχε λάβει το παιδί και προκάλεσαν βλάβες στο συκώτι και στον πνεύμονα και ζητείται να υπάρξει σύγκριση με τις ουσίες που χορηγούνταν κανονικά στο παιδί από τους γιατρούς, οι οποίες, όμως, δεν θα μπορούσαν να προκαλέσουν ακαριαίο θάνατο στο 9χρονο κορίτσι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή ο ιατροδικαστής, Παντελής Αλεξάνδρου, η αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας, μπορεί να λύσει το μυστήριο και για τα τρία παιδιά. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως από το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου προκύπτει πως η Τζωρτζίνα λάμβανε διαφορετικές φαρμακευτικές ουσίες από την Μαλένα.

ΠΗΓΗ-φωτο: newsit.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα