Παρασκευή, 29/03/2024 | 07:11

Μητέρα της Πισπιρίγκου: Αν ήθελε τον άντρα της, θα κρατούσε στη ζωή περισσότερο την Τζωρτζίνα

772 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 31/03/2022, 2:32 μμ | 0 σχόλια

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα μίλησε στο STAR στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και υπερασπίστηκε την κόρης της, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης 9χρονης Τζωρτζίνας. «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το παιδί μου».

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα η γιαγιά των παιδιών που πέθαναν είπε πως στηρίζει απόλυτα την κόρη της.

«Δεν πιστεύω αυτά που ακούω» είπε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αναφερόμενη στη χθεσινή σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, είπε η μητέρα της «ήμουν στον σπίτι και με ειδοποίησε η μικρή κόρη μου ότι ήρθε η αστυνομία. Πήγα στο σπίτι της Ρούλας. Δεν το περίμενα αυτό που συνέβαινε απέξω. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που έλεγε ο κόσμος».

Στη συνέχεια η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε για την 33χρονη κόρη της «Δεν θα την υπερασπιστώ επειδή είναι παιδί μου, αλλά επειδή την ξέρω και την μεγάλωσα σαν μητέρα και πατέρας μαζί.

Τα εγγόνια ήταν πολύ συχνά κοντά μας. Μας έχουν στοιχίσει τόσο πολύ που πλέον λέμε ότι ζούμε για να ζούμε. Τα παιδιά δεν είναι μία τραγωδία για εμένα, ήταν κάτι παραπάνω».

Αναφερόμενη στις αντιδράσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν πέθαναν τα παιδιά της είπε πως η Ρούλα ούρλιαζε ενώ δεν ήταν τέτοιος άνθρωπος. «Η Ρούλα έκλεγε όταν πέθαναν τα παιδιά. Πονούσε, ούρλιαζε όταν πέθανε η Τζωρτζίνα κάτι που δεν έκανε ποτέ. Επειδή η Τζωρτζίνα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει και επικοινωνούσαν με τα μάτια».

«Δεν το πιστεύω ότι το παιδί μου έχει κάνει κάτι»

Σε ερώτηση αναφορικά με τις φήμες ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ενδεχομένως να έκανε κακό στα παιδιά της για να μείνει ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης μαζί της, η μητέρα της είπε «Αν η Ρούλα ήθελε να κρατήσει τον άντρα της περισσότερο δεν θα σκότωνε την Τζωρτζίνα. Ετσι δεν θα διέλυε την οικογένειά της. Δεν θα είχε κανένα κέρδος.

Η Ρούλα τα υπεραγαπούσε τα παιδιά της. Παντού μαζί της. Δεν τα άφηνε. Κάθε μέρα πλυμένα, κάθε μέρα ταϊσμένα. Η Μαλένα της έλεγε με αγαπάς μαμά; είμαι το καλύτερο παιδί του κόσμου. Ετσι και η Τζωρτζίνα. Δεν το πιστεύω ότι το παιδί μου έχει κάνει κάτι. Εχει την απόλυτη στήριξή μας. Μέχρι με κλείσω τα μάτια μου θα είμαι δίπλα της».

«Ξέρω το παιδί μου», είπε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Κλείνοντας η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου ξεκαθάρισε πως θα υπερασπιστεί το παιδί της. «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν μέσα στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το παιδί μου» ανέφερε. «Δεν θα το υπερασπιστώ γιατί είναι παιδί μου αλλά είναι το παιδί που εγώ μεγάλωσα πατέρας και μάνα μαζί», συμπλήρωσε.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα