Παρασκευή, 29/03/2024 | 02:00

Κώστας Μπάρκας: Αντιμέτωποι άλλη μια φορά οι συνταξιούχοι με την ταλαιπωρία του «επιτελικού κράτους» του κ. Μητσοτάκη

620 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 30/03/2022, 11:50 πμ | 0 σχόλια

 

Αντιμέτωποι με το «επιτελικό κράτος» και την «κυβέρνηση των αρίστων» του κ. Μητσοτάκη έρχονται για μια ακόμη φορά οι συνταξιούχοι του Νομού μας και άλλων δεκαπέντε Νομών της χώρας, καθώς δεν τους καταβλήθηκαν έγκαιρα οι συντάξεις. Σε μια εποχή που η ακρίβεια καλπάζει, που τα χρήματα τελειώνουν από τα μέσα του μήνα, με την κυβέρνηση να μην κάνει τίποτα για να στηρίξει πραγματικά τους πολίτες, παρά μόνο παρακολουθεί αμέριμνη την αισχροκέρδεια παντού, οι πολίτες, ειδικά όσοι ζουν λίγο πιο μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα, βιώνουν το πρόσθετο βάρος να πρέπει να περιμένουν επιπλέον μέρες για να πάρουν τη σύνταξή τους.
Μετά το κλείσιμο δεκάδων υποκαταστημάτων των ΕΛ.ΤΑ σε όλη τη χώρα και στον Νομό μας με προφανείς αρνητικές συνέπειες ειδικά για δυσπρόσιτες περιοχές και ηλικιωμένους συμπολίτες. Μετά τον σκόπιμο μαρασμό του οργανισμού, που σε εποχές αύξησης των ταχυδρομικών υπηρεσιών και υπηρεσιών courier αυτός μένει χωρίς προσωπικό. Μετά τη μονομερή απόφαση της Διοίκησης των ΕΛ.ΤΑ ο ημερήσιος τοπικός και περιφερειακός Τύπος να διανέμεται ουσιαστικά μια- δυο φορές την εβδομάδα, την εικόνα εγκατάλειψης του οργανισμού συμπληρώνουν ανάλογες ειδήσεις, όπως η καθυστέρηση στην πληρωμή συντάξεων από τα ΕΛ.ΤΑ σε δεκαέξι Νομούς της χώρας.
Δεν έχει δώσει κανένας το δικαίωμα στον κ. Μητσοτάκη και στα golden boys του να απαξιώνουν τη δημόσια περιουσία των Ελλήνων πολιτών.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα