Τετάρτη, 24/04/2024 | 16:04

Η προσφορά του Λάμπρου Γεωργιάδη στο μουσείο της ΑΕΚ

615 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/03/2022, 11:20 μμ | 0 σχόλια

Τη δική του ξεχωριστή προσφορά έκανε στο μουσείο της ΑΕΚ ο Πρεβεζάνος (με καταγωγή από τη Νέα Σαμψούντα) παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης, Λάμπρος Γεωργιάδης.

Ο δικός μας Λάμπρος τίμησε και με το παραπάνω τη φανέλα της ΑΕΚ. Οπαδοί της ΑΕΚ από μικρά παιδιά, κάθε φορά που αγωνίζονταν η ΑΕΚ σε όλα τα γήπεδα της χώρας, τον βρίσκαμε στα ξενοδοχεία τις πρωταθληματικές χρονιές στη δεκαετία του 90, μιλούσαμε μαζί του, γνωρίζαμε τους άλλους παίκτες της ομάδας, ενώ στα τέλη της δεκαετίας του 80, μας είχε γνωρίσει από κοντά και τον Θρύλο Θωμά Μαύρο, με τον οποίον ο Λάμπρος είχε το ίδιο δωμάτιο στο ξενοδοχείο. Η αγάπη μας και η εκτίμησή μας για τον ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ υπάρχουν και θα υπάρχουν για πάντα!

Σύμφωνα με το ΑΕΚ 365:

Για εκείνον πρόκειται για ενθύμια ταυτισμένα με την ίδια του τη ζωή! Για το Μουσείο της ομάδας μας στην Opap Arena πρόκειται για σπανιότατα εκθέματα, από τα ελάχιστα που έχουν… διασωθεί και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις προθήκες του!

Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας μας, Λάμπρος Γεωργιάδης, πρόσφερε για το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ δύο ιστορικά σετ εμφανίσεων! Το πρώτο είναι αυτό που φόρεσε με το νούμερο 12 στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 7 Μαϊου 1989, μπαίνοντας ως αλλαγή στη θέση του Γιώργου Σαββίδη, και το δεύτερο ένα από τα δεκατέσσερα (μαζί με των δύο τερματοφυλάκων) που ετοιμάστηκαν για την πρωταθληματική φιέστα με τον ΠΑΟΚ μία εβδομάδα μετά!

«Από τη μία πραγματικά χαίρομαι και είμαι υπερήφανος που οι δύο αυτές εμφανίσεις θα μπουν στο Μουσείο της ΑΕΚ και από την άλλη αισθάνομαι σαν να έχω παραδώσει ένα κομμάτι από τον ίδιο μου τον εαυτό!» μας είπε συγκινημένος ο Λάμπρος Γεωργιάδης περιγράφοντας τον πραγματικά… ηρωικό τρόπο με τον οποίο διέσωσε αυτά τα δύο σπάνια σετ εμφανίσεων του πρώτου επαγγελματικού πρωταθλήματος της ΑΕΚ.

Λάμπρο Γεωργιάδη, σε ευχαριστούμε θερμά για αυτή την προσφορά.

ΠΗΓΗ-φωτό: AEK 365.org

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα