Παρασκευή, 29/03/2024 | 00:41

Δικαίωση Δημοτών Πάργας, κατάκτηση Μπάρκα, κιάλια Καλαντζή, λογοκρισία στον Βαγγέλη;- Γράφει ο Σπύρος Πλέουρας

650 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/03/2022, 8:51 πμ | 0 σχόλια

 

Ο Τομεάρχης νομίζει πως σχολιάζει την επικαιρότητα Νο 26…

Μια πολύ μεγάλη δικαίωση των δημοτών Πάργας…

Δεν πρόκειται για ένα θέμα που αφορά μόνο τον Δήμαρχο και τη Δημοτική αρχή, αλλά πρόκειται για μια πολύ μεγάλη δικαίωση όλων των δημοτών Πάργας. Το επίτευγμα είναι σπουδαίο. Ο Δήμος συνεργάζεται με μια μεγάλου κύρους εταιρεία αξιοποιεί το ακίνητο στη Λούτσα, καταφέρνει και εντάσσει προσλήψεις της τάξεως του 50% και ο Δήμος θα εισπράττει προς όφελος των Δημοτών 330 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο που θα πηγαίνουν σε έργα και παρεμβάσεις για την καθημερινότητα του δημότη Πάργας. Πρόκειται για μια εξέλιξη για την οποία σας είχε προϊδεάσει η ΤΟΜΗ στην Ενημέρωση με δημοσίευμά της. Όσο για τον Νίκο Ζαχαριά και τους συνεργάτες του; Γράφουν ιστορία και η ίδια η ιστορία τους γράφει και γράφει “Ακίνητο Λούτσας” αξιοποιήθηκε επί δημαρχίας Νίκου Ζαχαριά! Ψάξτε σε όλη την Ελλάδα να βρείτε ανάλογες περιπτώσεις, ανάλογη συμφωνία και τέτοιου είδους αξιοποίηση  δημοτικής περιουσίας. Ένα μεγάλο μπράβο στη δημοτική αρχή του Νίκου Ζαχαριά και βεβαίως και στον ίδιο τον δήμαρχο! Δεδομένης της αδυναμίας και της μεγάλης αγάπης που έχει ο Τομεάρχης στον δήμο Πάργας, επιτρέψτε μου κι εμένα να είμαι χαρούμενος, πολύ χαρούμενος!

Αλήθεια μετά από τέτοια δικαίωση, υπάρχουν “χαμένοι”; Υπάρχουν ηττημένοι; 

Σίγουρα χαμένοι, σίγουρα ηττημένοι δεν είναι οι υγιώς σκεπτόμενοι δημότες όλου του Δήμου Πάργας. Η συντριπτική πλειοψηφία των Δημοτών αντιλαμβάνεται πλήρως τι έχει συντελεστεί και τη σημασία που έχει για τον δήμο Πάργας, αυτή η εξέλιξη. Συνεπώς δεν υπάρχουν ηττημένοι, συνεπώς δεν υπάρχουν χαμένοι, όλοι οι δημότες Πάργας έχουν πετύχει μια σπουδαία νίκη! ‘ή υπάρχουν; Υπάρχουν σόφρωνες δημότες, υπάρχουν σόφρωνα “πολιτικά” πρόσωπα που με λύσσα επιθυμούσαν να μην ολοκληρωθεί η συνεργασία του Δήμου Πάργας με την εταιρεία για να αποκομίσουν αυτοί πολιτικά οφέλη; Για να μην πάρει τα… credits ο Νίκος Ζαχαριάς και οι συνεργάτες του; Δεν καταλαβαίνω, δεν προέχει, δεν είναι υπεράνω όλων, το καλό των δημοτών; Ιδιοτέλεια κι ας μην αναπτυχθεί ο τόπος; Αν υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις, τότε ναι, δυστυχώς γι’ αυτούς, είναι πολύ χαμένοι και μεγάλοι ηττημένοι. Μεγάλοι νικητές είναι όλοι οι Δημότες Πάργας, ο Δήμαρχος Νίκος Ζαχαριάς και η δημοτική του παράταξη! Αυτή είναι η πραγματικότητα κι αν είναι οδυνηρή για ορισμένους, τότε αυτοί έχουν το πρόβλημα και όχι η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών Πάργας!

Είναι σημαντική κατάκτηση αυτή για τον Κώστα Μπάρκα…

 

Οι ψηφοφόροι του νιώθουν σιγουριά και εμπιστοσύνη για τον άνθρωπο που τους εκπροσωπεί στη βουλή και συνολικά τον τρόπο με τον οποίον εκπροσωπεί τον νομό Πρέβεζας στη Βουλή. Χαίρει εκτίμησης, δεν είναι μόνο οι δραστηριότητές του, οι ερωτήσεις του και το κοινοβουλευτικό του έργο, είναι και το πολιτικό του ήθος, που κάνει τον βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, να ξεχωρίζει. Ανεξάρτητος κομματικά, όμως ψηφοφόρος του Κώστα Μπάρκα, μου σχολίασε την επιλογή του με το σλόγκαν μιας παλιάς διαφήμισης: “Αυτόν ξέρουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε”. Και αυτή είναι πολύ μεγάλη κατάκτηση του Κώστα Μπάρκα!  Άνθρωποι που δεν ανήκουν στον κομματικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον εκτιμούν και τον σέβονται, ορισμένοι μάλιστα, τον ψηφίζουν κιόλας! Αυτό το παιδί με το μουσάκι, που ξεκίνησε αμούστακο το 2012, έχει διαγράψει μια εξαιρετική πορεία που μόνο όποιος πάσχει από κομματικό παρωπιδισμό ή διακατέχεται από κομματικές εμπάθειες, δεν μπορεί να τη δει! Είναι νέος άνθρωπος, αλλά “ψημένος” και για την ηλικία του έχει αποκτήσει απίστευτη πολιτική εμπειρία. Είναι ηλικιακά ο μικρότερος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.  Ο τόπος μπορεί να βασιστεί στις ικανότητες, στο πολιτικό ήθος και στο πολιτικό εκτόπισμα του Κώστα Μπάρκα! Ευτυχώς για τον τόπο μας, έχει ακόμα πολύ πολιτικό μέλλον ο Κώστας!

 

Κιάλια γιατί δεν τους βλέπει ο Καλαντζής ή Κιάλια γιατί δεν τον βλέπουν;

Και τα δύο παραπάνω ισχύουν, πιστεύει ο Τομεάρχης. Ο Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής έχει φύγει τόσο μπροστά με το έργο του, που άλλοι, τον έχουν χάσει από το οπτικό τους πεδίο σε σημείο που χρειάζονται οπωσδήποτε κιάλια για να τον δουν! Από την άλλη και ο Δήμαρχος Ζηρού, δεν τους βλέπει, έχουν μείνει πίσω από τις εξελίξεις, πίσω από την εποχή και είτε έχουν ένδεια σε επιχειρήματα, είτε τα επιχειρήματά τους είναι φθηνά σε σημείο που είναι αμφίβολο, αν μπορούν να πείσουν ακόμα και τους ίδιους τους, τους εαυτούς.

Μπουρλότο!!!  Ποιοί προσπάθησαν να λογοκρίνουν τον Ευάγγελο; Έχουν αγριέψει τα πράγματα..

Δεν χρειάζεται να γράψει πολλά, γράφει λίγα και κάνουν θόρυβο, ο Ευάγγελος Κατσίμπρας. Μετά τα Παπάκια, ο Βαγγέλης ξαναχτύπησε και μίλησε για λογοκρισία, αλήθεια ποιοι προσπάθησαν να τον λογοκρίνουν; Και καλά τον Βαγγέλη προσπάθησαν να λογοκρίνουν, δεν το σκέφτηκαν; Ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο δεν έχουν να το πετύχουν αυτό. Και δεν είναι ότι γράφει ο Βαγγέλης την άποψή του, είναι και τα σχόλια! “Δέκα λιμοκοντοροι έχουνε κάνει την παράταξη τσιφλίκι τους..μαζί σου βαγγέλη” σχολίασε φίλος! Έχουν αγριέψει τα πράγματα!

Αυτοί που λογοκρίνουν προτίθενται να λάβουν και μέτρα;

Δηλαδή έχουν σκοπό να τραβήξουν το σχοινί; Η τρόπον τινά δράση, προκαλεί και αντίδραση και δεν είναι και το πλέον σοφό να ρίχνεις λάδι στη φωτιά!

 

Σας ευχαριστώ και σήμερα που μπήκατε στον κόπο και κατά πάσα πιθανότητα δίνετε για μια ακόμη φορά βάση σε αυτά που γράφω. Την ψυχή μας καταθέτουμε Κυρίες και κύριοι, δεν γράφουμε… κεντάμε! Αλλά χωρίς τη δική σας αποδοχή, θα ήμασταν … A BIG ZERO… 

Σπύρος Πλέουρας για τους πολλούς-Τομεάρχης για τους λίγους

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα